Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

5 x tosti inspiratie

Tosti
Tosti’s! Wie wordt daar nou niet blij van. Je kan makkelijk restjes op maken, het is heel makkelijk en wie houdt er nou niet van een knapperig broodje met een zachte binnenkant? Omdat ik heel vaak heel veel verschillende tosti’s eet (ja, ook ik heb echt een zwak voor tosti’s) leek het mij leuk om wat inspiratie met jullie te delen. Hier deel ik 5 tosti’s waar ik gek op ben. Heb jij nog een ander lekker tosti recept? Laat het mij weten!

Tosti inspiratie 

1.  Hete kip 
Je moet dus wel echt van lekker pittig houden voor deze tosti. Besmeer 1 boterham met een dun laagje sambal. Doe hier overheen wat (gerookte) plakjes kipfilet (vleeswaren) en een plak kaas. Verdeel nog wat uien ringen en wat plakjes tomaat over de broodjes. Even onder de gril en klaar.

2. Makkelijk 
Soms heb je gewoon geen zin om van alles vies te maken voor het eten van een tosti of heb je niet zoveel in huis? Dan biedt de kaas tomaat ui tosti uitkomst. Een klassieke maar echt overheerlijke combinatie. Pak hiervoor gewoon brood dat je nog hebt. Leg hier plakjes tomaat op, wat uien ringen en zoveel kaas als je wil. Andere broodje er boven op en smullen maar.

3. Mexicaans
Besmeer twee witte broodjes met salsasaus. Snijd een tomaat en een halve avocado in kleine stukjes en verdeel dit over de broodjes. Leg dan een plak (cheddar) kaas op de stukjes avocado/tomaat. Snijd dan een rode ui in halve ringen en verdeel dit over de kaas heen. Eindig met wat taco kruiden. Even bakken en klaar!!!  Dit is echt mijn favoriet!

4. Italiaans
De Italiaanse tosti is lekker wat pittger en kruidiger!
Wat je hiervoor nodig hebt zijn 2 witte boterhammen, kruidenkaas, salami, kaas, paprika en Italiaanse kruiden. Leg de broodjes open neer en besmeer deze met kruidenkaas. Je kan de kruidenkaas trouwens ook vervangen voor pesto.  Verdeel er wat salami en kaas overheen. Snijd de paprika in hele kleine stukjes en verdeel deze over de tosti. Eindig met wat Italiaanse kruiden. Jammie!

5. Nutella
Een tosti met Nutella! Zo lekker! Besmeer een broodje (briochebrood is echt fantastisch in deze combinatie, maar wit brood kan ook) met flink wat nutella. Verdeel daar overheen wat plakjes banaan. bak de tosti tot deze goud bruin is. Lekker zoet!

Tosti

Eetsmakelijk <3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *