Welkom


Instagram


Recente artikelen



Geplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Broodje ham met uiensalade

Broodje ham met uiensalade

Broodje ham met uiensalade is denk ik een van de eerste recepten die ik van internet haalde en voorstelde aan mijn moeder om een keer thuis te gaan maken. Dat is denk ik echt zon 10 jaar geleden, en ik haalde het recept van ah.nl. Inmiddels eten we het nog steeds af en toe maar kon ik het op de webiste van de ah niet zo 1 2 3 meer vinden. Ik heb het recept wat meer uitgebreid. Het is echt super lekker, en ook makkelijk. Lekker bij een kommetje soep, of gewoon als lunch. Misschien is dit broodje met ham en uiensalade niet echt een recept te noemen, maar meer een soort van inspiratie. Toch ben ik dol op lekkere belegde broodjes en wilde ik je
dit broodje niet onthouden.

Broodje ham met uiensalade

Voor 2 personen – 10 minuten 

Dit heb je nodig:

  • 5 plakjes (been)ham
  • 2 (kleine) rode uien  of 1 grote
  • 2 handen rucola
  • 3 eetlepels mayonaise
  • scheut olijfolie
  • zout en peper
  • knoflookpoeder naar smaak
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 2 italiaansebollen

Broodje ham met uiensalade

Zo doe je het:

  1. Snijd de uien in kleine stukjes en doe in een kom. Doe hierbij de mayonaise, olijfolie, peper en zout, knoflookpoeder, en Italiaansekruiden.
  2.  Snijd de Italiaanse bol open en besmeer eventueel met boter.
  3. Beleg met de ham en vervolgens flink wat van de uiensalade. Super lekker, dus wees echt niet te zuinig.
  4.  Eindig met een flinke hand rucola en klap het broodje weer dicht.

Broodje ham met uiensalade

Broodje ham met uiensalade

Eetsmakelijk<3

 

1 reactie

  1. Anita

    Het is echt een heel lekker broodje! Na zoveel jaar eten we het nog regelmatig! Blijft lekker!
    Zeker de moeite waard om te maken, als je het nog niet kent!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *