Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Dagboek (25 weken zwanger)

Voor de zwangerschap hield ik vaak (eet)dagboeken bij en dat wil ik graag weer doen. Nu natuurlijk met de zwangerschap erbij, want dat is nu groot onderdeel van mijn leven. Ik had een leuke en drukke week.

Maandag

Ik voel mij maandag eigenlijk niet goed. Ik heb hele erge pijn rechtsonder in mijn buik. Ik voel dat er iets in de verdrukking zit, doordat de baby heel erg laag ligt. Ik heb heel erg slecht geslapen van de pijn. Met paracetamol ga ik aan het werk. Gedurende mijn werkdag voel ik dat de druk minder wordt en de baby weer hoger ligt! De buikpijn neemt ook meteen af! Wat een opluchting! Na het werken maak ik avond eten: gevulde paprika’s (zo ziet mijn eten er in reallife uit).

dagboek

Ik drink trouwens de laatste tijd heel vaak dit bij het eten. Ik vind dat zoo lekker!

dagboek

Na het eten stap ik onder de douche, eet ik een mini roze koek, drink ik 2 koppen thee en val ik om kwart voor 10 in slaap op de bank. Oh, en wij kijken nog een gemiste aflevering van de luizenmoeder.
Lekker boeiende dag, haha.

dagboek

Dinsdag: 

Na een nacht goed geslapen te hebben zit ik om half 9 klaar op mijn werk!

dagboek

Ik moet vandaag naar verschillende locaties, oa een zorgboerderij. Check hoe mooi het uitzicht!

dagboek

Ik heb een halfuurtje om thuis te eten, ik eet een restje Chinese tomatensoep, bak een tosti en drink een cappuccino. Gauw weer naar de volgende locatie.

dagboek

Na mijn werk moet ik nog even een pakketje wegbrengen en kan ik het niet laten om even wat lekkers te kopen. Ik heb weer mega veel zin in sinaasappelsap, koop yoghurt en even een lekkere groene thee. De yoghurt eet ik meteen op thuis.

dagboek

Eenmaal thuis om kwart voor 5 doe ik nog even een uurtje administratie en is de werkdag klaar! Dan eten wij bij mijn schoonouders, zo ideaal! Ik vergeet een foto te maken! Oepsie! Ik eet iets met kip en rijst.

‘s avonds komt er een groot pakket binnen. Ik bestelde namelijk een foodbox (met veel korting) bij hello fresh (niet gesponsord!!!).  Ik betaalde nu voor 5 maaltijden 24 euro incl verzending!
Ik vind het helemaal leuk! Alle maaltijden zitten apart verpakt in doosjes en de recepten zijn bijgevoegd! Morgen maken we de eerste maaltijd!

Dagboek 8

‘s avonds drink ik trouwens nog thee en werk ik wat recepten uit voor blog.

Woensdag:

Goedemorgen! Confetti hagelslag it is! ik zit ‘s ochtends vroeg meestal bij de verwarming.

dagboek9

We gaan weer aan het werk, maar ik ben vandaag om half 3 vrij. Zo lekker! Eerst even lunch. Cup a soup en 2 broodjes 20+ smeerkaas.

Ik moet gauw  de auto in want om 3 uur heb ik afgesproken met mijn schoonzusje om lekker wat te gaan drinken in het centrum en even bij te kletsen.

 

‘s avonds maak ik het eerste recept uit de foodbox. Ik begin met het recept wat wij denk ik het minst lekker vinden haha. Hollandse kost!

 

resultaat:

 

Donderdag: 

Ik ben vrij!! Yes!! Dat betekent: niet vroeg uit bed! Ik ben om half 9 wakker Ik blijf lekker tot half 10 liggen en begin dan met huishouden, moet ook gebeuren..

ik ben trouwens super blij met de nieuwe foto’s die in de gang hangen! Gezellig! Die stonden al maanden in de gang en eindelijk zijn ze opgehangen!

Ik rommel een beetje aan op de babykamer. Hier een kleine sneakpeak. Het knuffeltje en de lampenslinger zijn van a little lovely company. Ik kreeg deze van mijn broertje toen ik vertelde dat ik zwanger ben! Zo leuk! De rest van de kamer blijft nog even uit beeld.  Ik ben nog lang niet klaar. Er moet nog wat meer kleur en meer accessoires. Ik deel alles nu even in met dingen die ik al gekregen heb, zodat het al wat lijkt. Vind ik leuk:). De wolkjesslinger blijft wel hangen daar.

Ook dit karretje staat naast de commode in de babykamer. Ik moet alles nog inrichten. Nu liggen er wat gekregen spulletjes in, en spulletjes uit babyboxen. Ik zag het idee van dit karretje op pinterest. Het karretje is van Ikea.

Ook de kinderwagen is intussen al binnen! We zijn er zooo blij mee!

Dan ga ik nog even aan het werk, maar dan wel lekker op de bank.

‘s middags ga ik naar Emmen, waar ik zo gezellig aan het kletsen ben dat ik vergeet een foto te maken. Wel heeft mijn schoonzusje (minkekroeze) foto’s van mij gemaakt! Zo leuk om te hebben.

‘s avonds eten wij uit de foodbox; risotto met prei. Heel erg lekker!

we gaan nog even naar het centrum en dit is wat we hebben gekocht:

Vrijdag:
hele dag een drukke werkdag, niet heel interessant. We eten uit de box: platbrood pizza met pesto en champignons. Heeel erg lekker.

oohja; ik krijg nog wel een lief cadeautje van een kindje dat afscheid neemt.

Zaterdag:
Ik vertrek lekker op tijd naar mijn ouders, want ik ga met mijn moeder naar de huishoudbeurs/negenmaandenbeurs. Het is echt gi-gan-tisch druk. We gaan elk jaar, maar dit jaar lijkt alles wel gratis, haha. We doen het rustig aan.

Ik koop eigenlijk helemaal niet veel. Wat chocolade van Milka en een lief muziekdoosjeknuffelachtig iets  op de negenmaandenbeurs (die niet neutraal is, dus dat laat ik nog even niet zien).

Zondag: 

Ik ben een beetje moe, en doe eigenlijk helemaal niets.
‘s ochtends gaan we naar de kerk en ‘s middags wandelen we een stukje en slaap ik eventjes op de bank.

Als avondeten maak ik wraps met roomkaas, kipfilet, ui, komkommer tomaat en sla. Lekker makkelijk!

Dit was het voor deze week! Volgende week maandag staat er weer een nieuwe online!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *