Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Dagboek 9 februari

Hoi, daar ben ik weer. Het was eventjes stil, dat komt omdat ik dus bezig met wat nieuwe dingen. Wat super leuk is, maar ook flink tijd kost! Omdat ik ook geen eetdagboek vorige week gemaakt heb. Heb ik weer een dagje tot in detail op foto vastgelegd. Aankomende maandag komt ook geen dagboek online, ik hoop vanaf volgende week de eetdagboeken weer te kunnen plaatsen. Misschien dat ik van volgende week donderdag nog een extra dagboek maak!

Ik blijf lekker lang liggen, ik ga pas om half 9 uit bed! Heerlijk! Donderdag en zaterdag zijn mijn favoriete dagen van de week! Ik ga douchen en maak ontbijt klaar. Appel met yoghurt en heeel veeeeel kaneel.
Mijn hemel! Ik heb per ongeluk het grote gat van het potje kaneel gebruikt…! De smaak was…..intens!

Ik geniet er echt van hoe de woonkamer er nu uit ziet! We hebben een nieuwe lamp op gehangen (ik ben echt DOL op geometrische vormen), een plankje boven de bank, nieuw kussentje en volgende week komen er nog nieuwe tafeltjes. Ik ben nog op zoek naar een kleine kopere kaarshouder of iets dergelijks voor op het plankje!

Dan doe ik een rondje huishouden en maak ik koekjes voor de website! Ben zo benieuwd hoe deze koekjes smaken! Het hele huis ruikt echt ZO ontzettend lekker! Als de koekjes uit de oven komen proef ik er meteen een! Ik denk dat deze koekjes echt een van de lekkerste koekjes zijn die ik ooit heb gemaakt! Perfecte structuur en zoo lekker!

terwijl ik bezig ben met de koekjes staat de postbode voor de deur met een pakketje. Ik verwacht eigenlijk niets, dus ben benieuwd! Ik hou van pakketjes!
Super leuk Ik krijg een pakketje met allemaal hele leuke spulletjes van Aranka . Aranka heeft een hele leuke beautyblog en elke week plaats zij een recept van mij. Zo lief!  Ik zit ongeveer een uur aan alles te ruiken en uit te proberen.

Zoals deze vloeibare lipstick! Haha, ik suck echt in mirror selfies!

Tijd om te eten! Ik trek een blikje soep open die in mijn kerstpakket zat, ik heb het ijskoud, dus kan ik even opwarmen. Ook maak ik een tosti met kipfilet, 30+ kaas, tomaat, ui en basilicum! Heeeel erg lekker!

Daarna probeer ik weer aan de slag te gaan! Ik wil zo graag een nieuw ondergrondje voor het maken van foto’s. Gewoon voor erbij. Ik kocht bij de bouwmarkt deze rol marmer plakfolie, maar heb nog niet echt iets gevonden wat groot genoeg is om het op te plakken….meh!

Ik bewerk foto’s en drink heeeel veeeeel thee en koffie. Yummie! Ook werk ik nog wat mailtjes weg! Heerlijk op de bank!

Boven de bank hangt dus nu een plankje. We moesten daarvoor wat gaten dichten. de plekjes moeten nog geverfd worden dus dat ga ik even doen. Ook verf ik wat plekjes in het trapgat en in de hal.

Dan is het alweer avond!  Ik wou nog een recept maken maar ik had er echt geen zin meer in! Ik kan echt niet wachten tot het laat donker wordt! Dan kan ik weer veel meer recepten maken!  fotograferen in het donker is echt een ramp!

Dan appt Nico dat hij laat is voor het eten! shit! Ik heb zo een honger! Ik kan niet meer wachten!
Dus ik begin met chips! #YOLO!

We eten eigenlijk gewoon restjes! Ik zoek van alles bij elkaar zodat ik niet naar de supermarkt hoef en dit is het resultaat, wraps met rode pesto en knoflook yoghurtsaus!

Tsja…het is te doen.

 

Dan ga ik met Nico nog gezellig naar het centrum! Eigenlijk doen wij dat altijd op donderdagavond! Quality time! Ik zoek nog wat accessoires voor het plankje boven de bank. En ik koop nog een leuk bordje om te fotograferen. Ik koop dus altijd witte bordjes. Ik vind eten op een gekleurd bord en namelijk nooit lekker uit zien, dus voor de foto’s gebruik ik bijna altijd wit! Ook koop ik een kleinere springvorm! Kan ik eindelijk wat kleinere taarten maken!

Dan drink ik nog thee en kijk ik nog televisie.  Lekker chill bankhangen.
En dan lekker slapen! Volgende dag weer vroeg op! :)

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *