Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

De ultieme tosti

Ultieme tosti

Oke! Tijd voor een heel makkelijk recept. Eigenlijk is het niet eens een recept te noemen maar gewoon een enorm goed idee dat ik graag wil delen. Als ik even niks te doen heb vind ik het heerlijk om een beetje rond te struinen op youtube. Zo kwam ik dit filmpje tegen van de meiden van 2wmn.nl,  ”de ultieme tosti”  deze leek mij zoo lekker! Dat ik het ook wil maken, maar dan met een twist. Ik maakte ook al een keertje eerder de overheerlijke croque monsieur en een tosti idee artikel..maar ik kan het niet laten om de ultieme tosti te delen. Ideaal voor een depressieve (meisjes)dag, of juist als je iets te vieren hebt!

Voor 1 tosti – 20 minuten 

De ultieme tosti

Dit heb je nodig:

 • Heel veel kaas
 • ham naar smaak
 • rode ui ( I love ui op een tosti)
 • 3 broodjes
 • 0.5 eetl kerriepoeder
 • 1 eetl. mayonaise
 • klein beetje ketchup
 • peper en zout

ultieme tosti

Zo doe je het: 

 1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
 2. Snijd de ui in kleine ringetjes.
 3. Pak een broodje en beleg deze met kaas en ham en ui. Leg er een broodje boven op en doe ook hier ham kaas en ui op. Leg het laatste broodje boven op en besmeer dit met boter. Doe vervolgens ook hier kaas op en schuif de tosti in de oven tot de kaas gesmolten is en het broodje bruin is.
 4. Maak ondeertussen de saus. Meng de kerriepoeder met de mayonaise. Voeg naar smaak zout toe en eventueel wat peper (ik heb voor wat pit chilipoeder gebruikt, heerlijk!). Voeg ook een klein beetje ketchup toe (als je nog andere kruiden wil toevoegen, doe dat gerust).
 5. Haal de ultieme tosti na ongeveer 5-10 min (hangt van de oven af) uit de oven en eet deze met de heerlijke saus!!Tip: Voeg nog wat tomaat, rode of groene pesto toe aan de tosti!!

tosti

En na wat oventijd:

Ultieme tosti

En natuurlijk lekker zelf opeten:

Ultieme tosti

Eetsmakelijk <3

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *