Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

drankjes review

drankjestest

Elke week doen wij op zaterdag boodschappen en aan de ene kant heb ik daar echt een hekel aan, maar aan de andere kant vind ik het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en dan ook uit te proberen. Zo liep ik door de supermarkt over de afdeling met al het drinken en zag ik een aantal dingen staan waar ik eigenlijk wel heel benieuwd naar was. Ik besloot 3 drankjes uit te zoeken en deze te gaan reviewen.

Drankjes review
Ik moet zeggen dat ik echt zo iemand ben die enorm voor verpakkingen valt! Daar kwam ik eigenlijk pas achter toen ik thuis kwam en naar de drankjes keek: allemaal roze, paars en vrolijk! Ik testte de volgende drankjes: Lipton green ice tea jasmin lychee ( die van de reclame waar je de hele zomer mee dood gegooid bent), Een blikje charlies natural soda blackcurrant and mint (loveeee de verpakking!!!) en een thee ananas passievrucht van de albert heijn want ik ben DOL op thee van ah eigen merk!

drankjes review

Oke ik begin met het drankje wat je echt niet gemist kan hebben namelijk:  Lipton green ice tea jasmine lychee.
Om te beginnen vind ik het flesje leuk!! Bloemetjes en roze vruchtjes en een roze dop! Leuk hoor! door de reclame verwacht ik er veel van! Dus ik schenk het eerst even in een glas om de kleur te zien: zoals je kan zien is het een licht drankje en lijkt het zo best inderdaad op groene thee! Ik ruik eraan en ben nu even heeeel eerlijk: het ruikt een beetje naar kattenpis, mensen die een kat hebben en aan dit drankje ruiken weten wel wat ik bedoel. Dat had ik niet echt verwacht……ik neem een slokje ennnnnn….ik weet het niet…het smaakt niet vies, maar ook echt niet super super super lekker, wat ik wel verwacht had door die reclame op tv. De smaak kan ik niet goed plaatsen het is een vrij zoet redelijk lekker drankje (het smaakt gelukkig niet naar kattenpis..denk ik??  Ik heb geen ervaring met het drinken van kattenpis) Ik geef het drankje een 6.5.

drankjestest1

Drankjes review

Dan test ik een drankje van Charlies. Ik ken het drankje niet. Nog nooit gezien of over gehoord. Er staan 3 verschillende smaken op een rij in de supermarkt, maar deze smaak lijkt mij het lekkerst: zwartebes en munt. Ik hoop heel erg dat het niet al teveel naar munt smaakt, dan heb ik namelijk het gevoel dat ik tandpasta drink. Het drankje is een soort van gezonder, weinig suiker een alles ”natural”. Het ruikt heel lekker, naar bessen.
Ik neem een slokje ennnn……..*tromgeroffel*  Wauw!! Dit is echt super super lekker! Eigenlijk smaakt het naar casis vind ik met een vleugje munt! De munt is (gelukkig!) heel subtiel! Dit zou ik echt vaker kopen! ik geef het drankje een 8.5!

drankjestest

Drankjes review

Als laatste test ik thee van de Albert Heijn. Ik weet niet of je bekend met de groene AH theelijn,  maar die vind ik super lekker! Dit is dan zwarte thee (ben ik over het algemeen niet heel erg fan van) maar omdat ik altijd zo ”entho” ben over Albert Heijn thee wil ik het graag proberen. Ik zet een kopje thee en ruik eraan: het ruikt naar..niets. Werkelijk helemaal niets. hmm..even een slokkie: ooh! Het smaakt ook naar niets! Jammer zeg! Het smaakt eigenlijk naar gewone Engelse thee, zonder smaak. En dat voor een ananas passievruchtsmaak! Mijn mening: nee niet lekker, sorry Albert Heijn dit is echt jammer! Ik zou dit echt niet kopen als ik jou was. Be strong, en laat je niet verleiden door de verpakking! Ik geef de thee een 4!

drankjestest

Conclusie:
Ik ben echt mega enthousiast over het drankje van Charlies en het minst over de AH thee. Het enige wat ik echt nog opnieuw zou kopen is het drankje van Charlies.

Kende jij deze drankjes al? Welke is jouw favoriet?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *