Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Een dagje mee

eendagje mee
In dit artikel neem ik je op donderdag 7 juli mee in wat ik doe als ik een dagje aan de slag ga voor Sweet Little Kitchen. Het is mijn enige vrije dag door de weeks dus er moet ook veel in het huis gebeuren. Ik heb een hoop foto’s gemaakt en laat je zien wat ik dan zoal doe.

sweetlittlekitchen

Goedemorgen!
Als ik vrij ben probeer ik er altijd uit te gaan als Nico naar zijn werk gaat (rond 07:15). Deze keer viel ik helaas weer in slaap en was ik dus wat later dan anders . Ik ga snel uit bed om te douchen en ontbijten.

Uiteindelijk kom ik tot de ontdekking dat er geen handdoeken meer zijn…dus eerst snel wassen en drogen, en daarna pas douchen. In de tussentijd ontbijt ik, en maak ik een to do lijstje voor de dag.
sweet little kitchen

Ik ontbijt met een beschuitje hagelslag, een nectarine en een kop groene thee. Terwijl ik ontbijt ga ik aan de gang met mijn to do lijstje.
Na het ontbijt begin ik meteen met het schoonmaken van de badkamer, ik moet toch wachten op handdoeken….

sweetlittlekitchen1

Daarna douche ik snel en ben ik er helemaal klaar voor! Het is inmiddels 09:45.
sweetlittlekitchen2

Omdat mijn broertje vandaag jarig is koop ik eerst snel een cadeautje in het centrum.
Daarna (11:30) ga ik snel achter de laptop voor het schrijven van artikelen.
sweetlittlekitchen17

Om 12:15 heb ik wel echt hele erge honger en eet ik een Italiaanse bol met salami en sla. Dit kocht ik in het centrum bij de Hema.
sweetlittlekitchen3

Als ik klaar ben met wat administratieve dingetjes en het schrijven ga ik aan de gang met een recept, namelijk: fruitijsjes. Ik heb daarvoor een speciale ijsjesvorm, die ik 2 jaar geleden bij de Hema kocht. Toen ik de ijsjesvorm uit de kast haalde kwam ik erachter dat ik ALLE stokjes kwijt ben…NOOOOOOOOOOO!!!!! Ik weet dat je wel weer nieuwe vormpjes kan kopen, maar ik vind specifiek deze vormpjes heel mooi. Deze zijn volgens mij niet meer te koop.
sweetlittlekitchen4

Na een half uur zoeken heb ik gelukkig alle stokjes weer gevonden. Er lagen er zelfs een paar achter de wasmachine (huh?!).
Even alles goed schoonmaken en aan de slag!
sweetlittlekitchen5

Decor bouwen!

sweetlittlekitchen6

En klaar om de vriezer in te gaan…ondertussen heb ik een mooie klus aan de keuken!! Zoooo jammer dit:

sweetlittlekitchen7

Ondertussen ben ik goed op weg met mijn to do lijstje. Jeeej!!

sweetlittlekitchen11

Tijd voor een kopje thee met onze gloed nieuwe waterkoker, net binnen gekomen!!! Deze is zoooo mooi! Ik kocht deze bij bol.com. Onze vorige waterkoker was ook echt mooi, alleen daar lekte tijdens het water koken water uit de onderkant (WAT?!) ja echt! levensgevaarlijk! Heel snel tijd voor een nieuwe dus.
sweetlittlekitchen8

sweetlittlekitchen9

Ook eet ik er lekkere chocola bij! hmmm!
sweetlittlekitchen10

Dan ga ik een video bewerken waarbij ik (voor het eerst) een audio ga inspreken!! Leuk!!!

 

sweetlittlekitchen 12

Dacht ik tenminste… Ik ben er 3,5 uur mee bezig geweest… pfff hoe vaak ik mij dan wel niet verspreek, of er komt een sirene langs, of mijn telefoon gaat ineens af of de deur gaat ineens klapperen…wat een frustratie. Ik besluit dat dit 1 keer en dan nooit weer is. Volgende keer ga ik een filmpje gewoon vertellend doen, tijdens het filmen.  Ik heb er een kleur van!

sweetlittlekitchen13

Omdat het filmpje bewerken zo ontzettend lang duurde is het inmiddels half 7, heb ik mijn to do lijst niet af (mehh), en moet ik heeel snel eten maken. Mijn broertje viert zijn verjaardag!
Nico eet niet thuis vandaag dus ik kook voor mijzelf.
Ook van dit gerecht maak ik foto’s.

sweetlittlekitchen14

Ik maak pittige cajun taco’s en het resultaat is echt super lekker!!! Ben helemaal verrast! Dat maakt weer een hoop goed:).
Ik was de boel snel af, ruim thuis nog wat op en ga naar mijn broertje toe, waar Nico vanavond ook naar toe komt.

Ik wou nog een foto maken van de taart maar dat ben ik vergeten, haha! We gaan als we thuis zijn snel op bed, kletsen even bij en gaan snel slapen.
Morgen weer een gewone werkdag en ‘s avonds nog een verjaardag!

sweetlittlekitchen15

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *