Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Eetdagboek

Eetdagboek

Ik heb weer eens bijgehouden wat ik allemaal gedaan heb, en heb gegeten op woensdag 19 augustus. Nico heeft vakantie (Jeeeeeeeeeej) dus we doen lekker rustig aan.  We hebben niet heel veel plannen, we willen graag zwemmen in Dalen en moeten nog even langs de supermarkt.

Ik sta rond 10:00 op en begin de dag met een havermout smoothie. Ik maak de smoothie met yoghurt, havermout, aardbeien, banaan en blauwe bessen. Zo lekker! Ook drink ik er nog een kop groene thee bij.

Ontbijt

Na het ontbijt doe ik wat dingetjes en huis en maak ik een paar foto’s voor wat artikelen.

foto

Ook Drink ik samen met Nico nog even thee (hij drinkt koffie).

Koffie drinken

En ik vind mijn selfie stick! Woow! Die ligt echt al een half jaar in de verpakking in  huis, nice! Ik ga hem proberen!

Nico
Oke…ik heb mijzelf genoeg voor schut gezet, we gaan verder haha.

Rond 12:30 gaan we de auto in! We hebben via marktplaats koffertjes gekocht voor de handbagage. We gaan volgende week op vakantie en we hebben allebei geen goede tassen. Deze koffertjes zijn van de postcodeloterij, ze zitten nog in de doos en we mogen ze beide hebben voor € 15. Dat is echt super nice!! Ze staan op marktplaats namelijk bijna allemaal voor €24 per stuk. Oohja: onderweg eet ik een banaan.

Banaan

Daar zijn de koffertjes! jaaa, heel blij mee. Beetje jammer dat je zo goed kan zien dat ze van de postcodeloterij zijn.

koffertjes

Het is tijd voor de lunch! Het is inmiddels 14:00 en ik maak lunch wraps!
hé….dat at ik in mij vorige eetdagboek ook al of niet?! haha, dat is echt toeval hoor. Ik eet dat niet elke middag. Ik maak ze met kip, komkommer en tomaat. We eten er allebei 2 omdat we vanmiddag van 16;00 tot 21:00 willen zwemmen en niet in het zwembad willen eten dus we ”proppen” ons even goed vol zodat we voorlopig geen eten nodig hebben.

wraps

Dan willen we reserveren op de website van het zwembad en zien we dat alles al uitverkocht is……neeeeeeeeeeeee….ik had er zo een zin in:(.  Misschien moet je ook niet een uur van te voren reserveren! Nou, toch baal ik er echt behoorlijk van.  Heb ik mij helemaal voor niks tonnetje rond gegeten, haha. We gaan dan maar morgen  zwemmen en reserveren maar meteen, lijkt mij beter. We besluiten dan vandaag naar het centrum te gaan en wat laatste dingen voor de vakantie te kopen.
We nemen halverwege het shoppen even een pauze en nemen een ijsje. Ik wou een ijsje met spikkels maar de spikkels waren op….*Zucht*…ik heb echt mijn dag niet. Toch is het ijsje wel heeeeel lekker.

ijsje

Nou, rond 17:30 hebben we alles wat we moeten hebben en lopen we vanuit het centrum naar huis. Terwijl we langs de parkeerplaats van ons huis lopen horen we ” sssssssssssssssss”…en ja hoor….de band van de auto is lek. BalenGelukkig is Nico heel handig en zet hij er een reserve band onder! Morgen ochtend maar naar de garage.

Band

Bij de hema vond ik leuke stickers voor op mijn koffer! Ik plak ze meteen op! Stukken beter zo toch?! Ik vind het helemaal leuk! De roze band kocht ik bij de action! Er moet toch wel echt iets roze op de koffer, anders herken ik het niet als mijn koffer denk ik, haha.

Kofferthe

Nico besloot ook meteen greep uit zijn stickercollectie te doen..en dit is het resultaat…tsja….dat kan natuurlijk ook, een mooie sticker van de overheid haha! Hij is er erg blij mee.

Koffer Nico

Ondertussen is het 18:50 en we hebben allebei nog geen honger. Ik schrijf daarom nog wat blogpost’s en zet een artikel online. Daarna begin ik met het eten. We eten naan pizza’s. Het recept komt zondag online! Heeeeeeeeel lekker. En echt heeeeeel makkelijk! I love that!  Tijdens het eten kijken we een aflevering van suits. De serie die wij samen volgen.

En ik vergeet helemaal een foto te maken van het avond eten!! Dom! Sorry! 

‘s avonds gaan we nog een rondje lopen en en drinken wij wat bar le duc. Dit drink ik heel vaak ‘s avonds! Ik vind het zo lekker! En het is tenminste ook niet ongezond! Geen zoetstoffen of suikers o.i.d. Aleen spa rood met citroenaroma. Heel lekker.  We kijken trouwens de film Big Hero 6. Zoooooo leuk!!!! Echt super leuk! Mocht je nog een leuke animatiefilm willen kijken, deze moet je gezien hebben!

Avond

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *