Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Eetdagboek vrijdag 7 augustus

eetdagboek

Ik heb een keer een dagje bij gehouden wat ik eet. Leuk om sowieso te delen en goed voor mijzelf om te kijken wat ik er op een dag allemaal in prop. Ik was gewoon de hele dag thuis en had gepland om de hele dag met mijn blog bezig te gaan. Ik laat zien wat ik allemaal deed en daarbij eet!

Ik ontbijt om 09:00 op en merk dat ik niet zo heel veel honger heb (tsja, voor mij ook een nieuwe ervaring). Ik begin de dag daarom met een groot glas groene thee en 2 nectarines. Wat zijn nectarines toch ongelofelijk lekker!! Op de een of andere manier vergeet ik dat altijd.

eetdagboek

Ik begin eerst even met wat huishoudelijke klusjes. Vervolgens sluit ik mijn camera aan op mijn laptop en ga ik foto’s bewerken en wat blogpost typen. Dit doe ik ook weer onder het genot van een kopje thee. Ik heb altijd een periode dat ik een bepaalde thee veel drink.  Ik ben nu echt verslaafd aan deze thee:   Zo lekker!

eetdagboek
Ondertussen vergeet ik de tijd en lunch ik om 13:30 met een lekker wrappie met kip, roomkaas, rucola en zongedroogde tomaatjes en drink ik een glaasje vers geperste sinaasappelsap.  Ook kijk ik naar mijn grote held Rudolph.

eetdagboek

 

Daarna ga ik even aan de gang met nog een heerlijk recept dat nog op de website moet komen. Al een idee wat het zou kunnen worden?

eetdagboek

En dan is het tijd voor deze fantastische afwas! Ja…..dat is wel even een flink minpuntje van het koken, maaarja wat doe je eraan.

eetdagboek

Ik maak alvast een planning voor volgende week en de week erna voor de website. Ja, ik plan alles in en schrijf alles altijd uit. Dan komen meestal al mijn gekleurde pennen, stempels, stickers en washitape uit de kast! I loveeee washitape en vrolijke planningen!! Ondertussen drink ik nog een lekker kopje thee en eet ik daar een klein stukje… (oke, ik geef het toe), groot stuk melk chocola bij!

eetdagboek

Ik werk nog wat recepten uit en doe nog wat inspiratie op. Een uur later bekijk ik mijzelf in de spiegel en ontdek ik een chocolade vlek op mijn voorhoofd! Huh? Voorhoofd?! What’s wrong with me?!

eetdagboek

Joehoeee! Het is 17:45 en Nico komt thuis!

eetdagboek
We gaan lasagne met pesto eten! Eigenlijk had ik de lasagne gister al gemaakt maar we hadden zoveel over dat we besloten het te bewaren en de volgende dag op te eten. Wist je trouwens dat lasagne de volgende dag vaak nog lekkerder is? Jammie! We drinken trouwens altijd water bij het avond eten.

eetdagboek

‘s avonds eten we eigenlijk niks meer. Ik kijk nog even een film en drink daarbij 2 glazen Hugo.

eetdagboek

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *