Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Food favorieten #1

food favourites

Er zijn een hoop producten waar ik echt gek op ben en die vaak in de koelkast staan. Ik denk dat iedereen dat wel herkent. Nu moet ik dus wel eerlijk zeggen, het verschilt nogal per periode. Omdat in mijn leven een hoop om eten draait probeer ik een hoop uit!  Het leek mij leuk om te laten zien wat deze periode mijn foodfavorieten zijn. Het is een nieuwe categorie die af en toe terug zal komen. Niks wat je hier in ziet is gesponsord of heb ik opgestuurd gekregen. Allemaal zelf gekocht en enthousiast over!

food favourites

  1. Johnny doodle chocolade
    Ik ben met mijn moeder op de huishoudbeurd geweest en daar stond een stentje met Johnny doodle. 5 repen voor 5 euro! Het zag er allemaal zo lekker uit, dat ik besloot om het mee te nemen! Lekker dat het is! Ik ben ook dol op Tony’s chocolade, alleen zijn de smaakjes door de chocolade dan heel subtiel. Bij Johnny doodle zijn deze duidelijk aanwezig! Super lekker! (voor de witte met speculoos).

food favourites

  1. Vega balletjes van Vivera
    Dit is ook een huishoudbeurs blijvertje. Ik ben geen vegetarier (duhhh), maar probeer wel regelmatig geen vlees te eten. Gewoon omdat het beter is. Nu is de ene vleesvervanger absoluuut de andere niet. Dit zijn echt de lekkerste vegaballetjes die ik OOIT heb gegeten. Zelfs Nico (grootste vlees liefhebber ever) vind ze enorm lekker.

food favourites
Groenteburgers van de Aldi
Zo kom ik bij het volgende vega product: groenteburgers van de Aldi. Deze zijn ook echt super lekker. Ik heb al vaker vega burgers van de Jumbo gehad, die ik echt niet lekker vond. Deze zijn echt goed te doen! Tippie dus!

food favourites

Truffelmayonaise
Iets wat ik al heel vaak voorbij heb zien komen, maar wat mij nooit aantrok om te kopen: truffelmayonaise. Truffel is een padestoel (luxe champignon). Ik stelde mij dus een soort van champignon mayo voor haha, maar dat is het echt totaal niet. Dit is ZO lekker! Ik smeer dit overal op: onder een broodje kaas, onder een broodje rosbief, op de hamburger, overal! Het is nu gewoon een fase. De smaak is behoorlijk intens dus je hebt er maar heel weinig voor nodig!

food favourites

rooibos sinaasappel thee (hema)
Wellicht heb je deze al eerder voorbij zien komen, maar oh my, dit is bij uitstek mijn favoriete thee nu. Echt lekker winters, niet te heftig lekkere sinaasappel met kaneel en van alles en nog wat! Heerlijk!

food favourites

Hazelnoot koffiesiroop
Dit is echt zo een typisch siroopje wat ik alleen in het weekend gebruik in combinatie met de cupjes van dolce gusto (cappuccino). Lekkerste koffie ooit!

food favourites

Disco hagelslag
haha, ik zeg niks!

food favourites
Salade mixen (kruiden)
Ik koop echt nooit meer sladressing uit een fles. Ik maak het of zelf, of gebruik deze zakjes als ik haas heb. Ik meng de inhoud met yoghurt of olijfolie! Heel erg makkelijk, en lekker!

Dit waren mijn food favorieten van dit moment! Wat zijn jouw food favorieten?

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *