Welkom


Instagram


Recente artikelen



Geplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Gevuld Turksbrood

Gevuld turksbrood
Vanaf de eerste keer dat ik Turksbrood at was ik helemaal verkocht. Heerlijk zacht brood met een krokante buitenkant. Alles wat je erop doet is gewoon lekker. Vroeger dat ik het eigenlijk altijd alleen met kipsaté. Nu ontdek ik de oneindige mogelijkheden. Ik vind gevuld turksbrood dan ook heerlijk.  In dit gevuld turksbrood zit kip, rode pesto, ui en rucola. Ideaal als je geen tijd of zin hebt om te koken en even iets makkelijks en lekkers wil eten.

Voor 2-3 personen – 20 30 minuten

Gevuld turksbrood 


Dit heb je nodig:

300 gram kipfilet
1 Turksbrood
4 eetlepels rode pesto (of tomatentapenade)
1 rode ui
3 kleine tomaatjes
150 gram geraspte kaas
3 handen rucola
kwart komkommer
3 tl paprikapoeder
3 tl komijnpoeder
Peper en zout

Zo doe je het: 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de kip en de ui in stukjes.
  3. Verhit wat olie in een pan en bak de kip gaar, bak dan ook de ui kort mee en kruid het geheel met de paprikapoeder, komijnpoeder, peper en zout.
  4. Snijd ondertussen ook de tomaten en komkommer in kleine stukjes.
  5. Snijd het turksbrood in de breedte dwars door midden. Je hebt nu 2 grote helften. Besmeer de onderkant van het brood met een dikke laag rode pesto. Verdeel dan de kip en de tomaatjes over de pesto en daaroverheen de kaas.
  6. Leg de bovenkant van het brood weer op de vulling en bak deze ongeveer 5-10 minuten in de oven. Als de kaas gesmolten is kan het brood uit de oven.
  7. haal de bovenkant van het brood eraf en stop er nu wat rucola en komkommer tussen. Doe het brood weer dicht en snijd het in stukken. Klaar is je gevuld turksbrood.

 

Eetsmakelijk <3

Gevuld turksbrood

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *