Welkom


Instagram


Recente artikelen



Geplaatst op 24 juni 2017

Geplaatst op 22 juni 2017

Geplaatst op 14 juni 2017

Geplaatst op 12 juni 2017

Geplaatst op 6 juni 2017

Geplaatst op 29 mei 2017

Geplaatst op 18 mei 2017

Gevulde paprika caprese

 

Gevulde paprika caprese

Caprese is denk ik de meest bekende combinatie die er bestaat. Tomaat, mozzarella en basilicum. Elke menu kaart heeft wel iets met caprese, en terecht! Het is echt wel een hele lekkere combinatie. Tijd om er een paprika mee te vullen. Lekker en gezond! Je kan de gevulde paprika caprese eten met wat rijst, maar gebakken krieltjes kan ook.

Gevulde paprika caprese

Voor 2 personen- 40 minuten

Dit heb je nodig:

  • 2 rode paprika’s
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 150 gram kip (of kippengehakt)
  • 1 gesneden ui
  • 1 boletje mozzarella (light)
  • Hand verse basilicum
  • 1 blokje kippenbouillon
  • Chilipeper naar smaak

Gevulde paprika caprese

Zo doe je het:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Was en snijd de paprika doormidden.
  3. Doe de paprika in een ovenschaal en bak deze 10 minuten voor.
  4. Verhit wat olie in een pan en bak de kip gaar. Doe hier ok het uitje bij
  5. Doe wat chilipeper en eventueel andere kruiden bij de kip en ui.
  6. Doe dan de tomatenblokjes erbij en verkruimel het bouillonblokje Laat dit geheel 10 minuten koken.
  7. Haal de paprika’s uit de oven en vul ze met het mengsel. Verdeel er vervolgens mozzarella overheen.
  8. Bak de gevulde caprese paprika nog 15 minuten in de oven.
  9. Scheur voor het serveren basilicum overheen.

Gevulde paprika caprese

Gevulde paprika caprese

Gevulde paprika caprese

Gevulde paprika caprese

 

Eetsmakelijk<3

3 reacties




Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *