Kip pesto wraps
Kip pesto wraps zijn denk ik 1 van mijn favoriete soorten van dit moment. Lekker weer even wat anders dan een Mexicaanse vulling. Het is heerlijk comford food, snel en makkelijk gemaakt. Ideaal als je haast hebt om te koken of echt niet kan bedenken wat je wil maken. Ik eet de wraps altijd met een heerlijke rucola salade die ik heel makkelijk maak: rucola, olijfolie, peper en zout. That’s it!
Voor 2 personen- 30 minuten
Kip pesto wraps
Dit heb je nodig:
- 300 gram kip
- 3 eetlepels pesto
- 1 ui
- 1 bakje champignons (of paprika als je niet van champignons houdt)
- geraspte kaas
- 2 tomaten
- 1 eetlepel crème fraîche
- peper en eventueel wat zout
- 4 grote wraps
Zo doe je het:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de kip, tomaat, champignons, ui, tomaten in stukjes.
- Verhit wat olijfolie in de pan en bak de kip gaar.
- Doe de ui erbij bak dit 1 minuutje mee.
- Doe dan de champignons erbij en bak dit ook 2 minuten mee.
- Doe vervolgens de pesto en de crème fraîche erbij.
- Doe daarna vervolgens de tomaten erbij. Warm die een half minuutje met het mengsel mee op, maar zorg ervoor dat ze niet helemaal uit elkaar vallen.
- Vul de wraps met het kip pesto mengsel en leg deze in een ingevette ovenschaal.
- Doe de geraspte kaas over de wraps en bak de wraps zo’n 10 minuten in de oven, totdat de kaas volledig gesmolten is.
- Serveer eventueel met een lekkere rucola salade.
Tip: Voeg 2 tl Italiaanse kruiden toe bij stap 3, voor extra smaak
Eetsmakelijk<3
Dit recept ziet er echt heerlijk uit! Ik ga het recept denk ik morgen maken, echt jammie.