Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Lunch wrap met heksenkaas en rauwe ham

Lunch wrap met rauwe ham

Hierbij even een lunchtippie! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet vaak zin heb in gewoon brood tussen de middag. Nouja.. eerlijk gezegd gewoon nooit! Elke middag als ik honger heb ga ik alle kastjes af om te kijken wat ik zou kunnen eten. Ik probeer hierin zoveel mogelijk te variëren. Een lunch wrap is 1 van de dingen die ik dan erg graag eet. Deze wraps zijn niet alleen heerlijk thuis maar ook voor op school/werk. Het enige wat je hoeft te doen is de wrap in aluminiumfolie wikkelen!

Oké. Let’s do this.

Dit heb je nodig voor 1 wrap:
2 a 3 plakjes Rauwe ham
¼ Rode ui
Rucola
3 Zongedroogde tomaatjes
Heks’n kaas (tomaat basilicum)
Optioneel: pijnboompitjes

Zo doe je het:
Snijd de ui, en de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes.  Vervolgens smeer je een laagje heksenkaas over de wrap. Daarna beleg je de wrap met de rauwe ham en daar over de ui, tomaatjes en rucola.  Dan oprollen en klaaaar!
Je kunt met deze wrap natuurlijk nog veel kanten op. Zo kun je de rauwe ham vervangen door gerookte zalm, gerookte kip of andere vleeswaren. Ook de heksenkaas kun je vervangen door iets anders smeerbaars  zoals smeerkaas, humus of roomkaas. Er is een eindeloze variatie! Doe gewoon wat je zelf lekker vindt! Een heerlijke lunch wat niet meer tijd kost dan een gewoon broodje!

lunchwrapbezig

lunchwrap

Eetsmakelijk <3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *