Welkom


Instagram


Recente artikelen



Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Geplaatst op 17 september 2017

Geplaatst op 15 september 2017

Geplaatst op 12 september 2017

Geplaatst op 21 augustus 2017

Mexicaanse oven wraps

Mexicaanse oven wraps

 

We loveee Mexicaans en dat kan je ook wel zien de komende tijd want er komen een hoop Mexicaanse maaltijden online. Waaronder deze Mexicaanse oven wraps ! Wij zijn allebei dol op wraps, we eten ze dan ook sowieso elke week. Niet elke week op dezelfde manier natuurlijk, wel bijna altijd anders. Behalve deze wraps, die hebben we nu binnen 3 weken al 2 keer gegeten omdat we het allebei zo lekker vinden, en omdat ik het makkelijk te maken vind. Ik maak er een soort van snelle guacemole bij, want wat is een Mexicaanse wrap zonder avocado?? Voeg natuurlijk nog dingen toe als je dat graag wil.
2 personen – 40 minuten 

Mexicaanse oven wraps

Dit heb je nodig:

  • 4 grote wraps
  • 350 gram gehakt
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 etl. paprikapoeder
  • 1/2 eetl komijnpoeder
  • 1 bliktomatenblokjes
  • geraspte kaas
  • creme fraîche
  • 1 avocado

Zo doe je het: 

  1. verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de paprika, knoflook en ui in stukjes.
  3. Doe het gehakt in de pan het bak het zo goed als rul, Doe ook de paprikapoeder, komijnpoeder, peper en zout in de pan. Laat lekker meebakken.
  4. Zet nog een pannetje op het vuur met de tomatenblokjes. Laat de tomatenblokjes lekker koken en indikken, dit duurt zo’n 10 minuten.  Doe hier ook 1 teen knoflook bij, peper, zout en pruttelen maar.
  5.  Doe de gesneden paprika en het uitje bij het gehakt, en laat dit even 3 minuten mee bakken.
  6. Doe de wraps even in de magnetron, besmeer ze met creme fraiche en vul ze met het gehakt.
  7. Leg de wraps in een ingevette ovenschaal.
  8. verdeel de tomatensaus over de wraps, en dan ook wat geraspte kaas. Zet voor 10 minuten in de oven.
  9. Ondertussen maak je de snelle ”guacamole”. Doe de avocado met wat peper, zout en laatste teentje knoflook ik een kommetje, doe er ook een eetlepel crème fraîche bij.

Mexicaanse oven wraps

Mexicaanse oven wraps

Eetsmakelijk <3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *