Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Mijn favoriete pakjes en zakjes

pakjes en zakjes

Dat ik totaal geen problemen heb met pakjes en zakjes heb ik al wel vaker gezegd. Wij eten niet vaak uit pakjes en zakjes, eigenlijk bijna nooit maar het komt zeker wel eens voor. Vooral als Nico bijvoorbeeld gaat koken. Die vind dat stappenplan zo handig op de achterkant, haha. Toch beperk ik mij altijd maar tot een paar pakjes, puur omdat ik lang niet alle pakjes lekker vind. In pakjes wordt namelijk vaak veel suiker verwerkt, dit proef ik goed omdat ik zelf nooit suiker in het eten doe. Ik vind zelfgemaakt eten meestal wel lekkerder. En ik vind het ook belangrijk om meestal te eten zonder pakjes, maar zo heeel af en toe, als de man kookt, of als ik ziek ben.. zijn dit de pakjes waar wij uit kiezen. (zonder spon of samenwerkingen met een van deze merken).

bertoli

1. Alle pakken van Bertolli
Wij zijn dol op de pakjes van Bertolli. Ik heb ze allemaal al een keer gegeten en ze zijn ook gewoon echt allemaal heel erg lekker! Als ik er eentje moet kiezen ga ik voor de Risotto, maar ik vind de pasta’s ook echt fantastisch! Mocht je echt een keertje haast hebben, zijn deze pakjes echt een aanrader!

uien dressing

2. Uien dressing 
Ik had laatst veel haast en wist niet zo goed wat ik door de sla moest doen, ik vind de ”mayonaise sauzen” eigenlijk niet zo heel lekker. Ik hou meer van dressings op basis van olijfolie. Ik kwam dit zakje tegen, deed dit door de sla en we vonden het allebei echt super lekker! Ik heb dit nu standaard in huis, en is momenteel mijn favoriete dressing!

maggi pepersaus

3. Pepersaus van Maggi
Heerlijk vind ik dat bij (kip)rollade, biefstuk of ander luxe vlees (en gewoon lekker makkelijk).

wereldgerechten

4. Knorr wereldgerechten Roti en durum
Ik weet dat het helemaal niet lijkt op echte roti maar ik vind het gewoon wel heel erg lekker. Het zelfde geldt voor de Durum. Beide pakjes eten we denk ik maar 1 of 2 keer per jaar, maar als we het weer eten vind ik het echt heerlijk! Ook de kiptandoori is erg lekker!

honig soep

5.  Soeppakjes van Honig
Als ik voor grote groepen soep moet maken, doe ik dat met soeppakjes van Maggi. Ik vind echt dat deze soepen heel erg lekker zijn en genoeg smaak bevatten! Echt een goede tip, als je geen tijd hebt om zelf soep te maken.

Wat zijn jouw favoriete pakjes en zakjes? Of eet je nooit uit pakjes?

 

Disclaimer: 
Dit artikel is niet gesponsord of in samenwerking met een van deze merken. Ik bedoel hier ook niet mee dat je deze pakjes of zakjes nu moet inslaan en moet kopen. Ik wil gewoon laten zien dat ALS ik pakjes eet, waar ik dan meestal uit kies. 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *