Welkom


Instagram


Recente artikelen



Geplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Naan pizza

naan pizza
Ik kan mij nog goed herinneren dat ik voor het eerst naan brood at. Ik werd er helemaal enthousiast van door dit recept. Ik kocht naan brood en experimenteerde er wat mee. Af en toe bij wat gerechten zoals deze kip tikka masala , door er een tosti van te maken of door er een naan pizza van te maken.  Je kan de naan pizza eten als lunch, maar ook als makkelijk avond eten, je hebt er dan 2 sowieso genoeg. Je hoeft er bijna niets voor vies te maken en het gaat zo in de oven.  Ik laat zien hoe je een heerlijke pizza maakt van dit naan brood met ham, pesto en rucola.

Voor 2x naan pizza – 30 minuten 

Naan pizza

Dit heb je nodig: 

  • 2 naan broden
  • 100 gram (parma) rauwe ham
  • 1 bolletje mozzarella
  • 1 gegrilde paprika uit pot
  • peper
  • handje rucola
  • 2 eetlepels tomatentapenade (of rode pesto)

Zo doe je het: 

  1. Verwarm de oven voor  op 200 graden
  2. Besmeer de naan broden met de pesto of tomaten tapenade
  3. Snijd de gegrilde paprika in kleinere reepjes.
  4. Doe de gegrilde paprika op de naan pizza. verdeel ook de ham en de mozzarella er overheen. Doe hier wat peper overheen.
  5. Doe de naan pizza ongeveer 10- 15 minuten in de oven. Hou het een beetje in de gaten. Naan brood verbrand best snel in de oven.
  6. Als de naan pizza uit de oven komt verdeel je er nog een handje rucola overheen. Klaar is je naan pizza.

Variatie tip: Vervang de tomatentapenade voor groene pesto. Ook kan je nog wat rode ui en een handje pijnboompitjes aan de naan pizza toevoegen voordat hij de oven in gaat. Lekker!

naan pizza

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *