Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Oreo bonbons

SONY DSC

Hmmm! Ik ben echt dol op oreo. Ik snap dan ook niet dat ik regelmatig hoor dat mensen deze koekjes niet lekker vinden. Hoe kan dat nou?! Deze bonbons stonden dan ook echt al heel lang op mijn to do lijstje! Heel internet staat er vol mee. Deze keer kon ik het echt niet laten! Je hebt echt maar heel weinig ingedrienten nodig en het resultaat mag er zeker zijn! Je kan zelf kiezen wat voor chocola je er om heen wil (wit, melk, puur). Heerlijk voor bij de thee of gewoon als tussendoortje!

Dit heb je nodig:
2 pakken oreo koekjes
1 pakje Monchou
300 gram chocolade naar keuze
Mini satéprikkers
Optioneel: versiersels

Zo doe je het:
Verkruimel de oreo koekjes tot hele fijne kruimels. Dit kan je doen met de staafmixer/ keukenmachine of je doet de koekjes in een zakje en gaat los met een deegroller. Doe alle oreo kruimels in een kom en meng dit met de monchou.Dit kan met een mixer maar kan ook prima met je handen

SONY DSC

Daarna draai je er balletjes van. Steek in elk balletje een sate prikker en zet ze voor ongeveer 45 minuten in de diepvries op een bord met huishoudfolie of bakpapier (anders blijven ze aan het bord kleven). Na ongeveer 30 minuten kan je beginnen met het smelten van de chocola.  Smelt eerst  150 gram chocola au bain marie en haal de balletjes per 4 stuks uit de diepvries. Haal ze dan door de gesmolten chocolade. Als de chocola op is smelt je weer 150 gram en haal je de rest van de oreo balletjes door de chocolade. Strooi het versiesel er meteen op. Dit kan van alles zijn (achtergehouden oreo kruimels, spikkels etc). Laat de chocola nu goed hard worden haal de prikker eruit en klaaar!

SONY DSC

Eetsmakelijk <3

1 reactie


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *