Welkom


Instagram


Recente artikelen



Geplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

paasdessert: cheesecake eieren

Paasdessert
Het is bijna Pasen dus tijd voor een lekker Paasdessert. Ik was opzoek naar wat paasinspiratie en waar ben je dan zonder Pinterest?!  Deze kwam ik vorig jaar al tegen maar de smaak leek mij niet zo bijzonder en het was behoorlijk wat werk. Deze keer wilde ik het toch proberen en gaf ik er helemaal een eigen twist aan. Deze chocolade cheesecake eieren zijn echt verrassend lekker en super snel gemaakt. Wij hebben ze natuurlijk allang opgegeten, en ik verbaasde mij over de smaak! Echt heerlijk met die chocolade.

Voor 5 cheesecake eieren- 20 minuten

Cheesecake eieren

Dit heb je nodig: 

  • 5 holle chocolade eieren
  • 100 gr. monchou
  • 120 gr. slagroom
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • een klein beetje advocaat

chocolade paaseieren

Zo doe je het: 

  1.  Doe de monchou in een kom en klop deze alvast een beetje luchtig en los, dit voorkomt klontjes.
  2. Doe de slagroom en de vanillesuiker erbij en mix het tot een stevig geheel (de slagroom moet stijf worden).
  3. Haal met een mesje de bovenkant van de chocolade eieren er af.
  4. Doe het cheesecake mengsel in een spuitzak (of plasticzakje) en knip het puntje eraf.
  5. Vul de eieren goed vol met het cheesecake mengsel.
  6. Pak dan een theelepel en en draai een rondje in het midden van het ei. Je krijgt dan een holletje.
  7. Vul het holletje met de advocaat. Je kan de advocaat eerst op een lepel doen en dan in het eitje laten lopen, maar het kan ook uit de fles.

 

cheesecake eieren

cheesecake eieren

Cheesecake eieren

 

cheesecake eieren

Tip: Je kan de eieren een paar uur van te voren maken.

Eetsmakelijk<3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *