Welkom


Instagram


Recente artikelen



Geplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Pasta met boursin en kip

Pasta met boursin en kip

Ik weet nog dat die bakjes boursin cuisine (no spon) in de winkel kwamen en ik geen idee had wat je er mee moest. Tegenwoordig koop ik het regelmatig en verwerk ik het in pasta en ovenschotels. De pasta met boursin en kip is mijn favoriete recept. Wel vind ik dat je er zelf nog kruiden aan toe moet voegen omdat er te weinig smaak zit aan het potje (vind ik).

Voor 2 personen- 30 minuten

Dit heb je nodig:

  • een half bakje boursin cuisine
  • rucola
  • 3 tenen knoflook
  • 200 gram kipfilet  (zalm, tonijn of spekjes kan ook)
  • 100 gram doperwtjes (of broccoli)
  • 3tl Italiaanse kruiden
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 ui
  • 1/2 bakje (cherry) tomaten
  • 100 gram kastanje champignons
  • zout naar smaak
  • (eventueel 3 a4  tl groente pesto, geroosterde pijnboompitjes  en geraspte parmezaanse kaas)

Pasta met boursin en kip

Zo doe je het:

  1.  kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Vervolgens snijd je de kip in kleinere stukjes net als de knoflook, champignons, en ui. Halveer ook de cherry tomaatjes.
  3. Bak de kip gaar Doe de ui, knoflook erbij en 2 tl italiaanse kruiden en de chilipeper. doe ook de champignons erbij.
  4. Roer nu de gekookte en afgegoten pasta bij de kip en champignons.
  5. Doe de de boursin cousine erbij. Proef even of je het op smaak vindt, of dat je er pesto, zout of zelfs eventueel wat chilipeper doorheen wil doen.
  6. Als het op smaak is doe je de doperwten erbij en laat je dit even opwarmen. Dan doe je de cherry tomaten er ook bij totdat deze een soort van ”knappen”van de warmte. Dan is het eten klaar.  Serveer met rucola en eventueel parmezaanse kaas voor extra smaak.

Pasta met boursin en kip

Eetsmakelijk <3

2 reacties

  1. Karin

    Hoi,

    Wat een prachtige site heb je.
    Elk gerecht ziet er even lekker uit op de foto’s.
    Ik heb er zojuist al zeker 15 opgeslagen om te gaan maken :)

    Groetjes, Karin



Laat een reactie achter bij Annemieke Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *