Welkom


Instagram


Recente artikelen



Geplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Pasta Pesto

Pasta pesto

Pasta pesto eten wij denk ik al zo’n dik 1,5 jaar heeeel regelmatig. Ik heb het recept nooit eerder gedeeld omdat ik het een heel ”gewoon” recept vond. Toch kijken wij er zo naar uit als we dit gaan eten dat ik mijn pasta pesto echt moest delen. Bovendien is het ook nog eens super snel klaar. Echt ideaal voor een avondje door de week.
voor 2 personen – 20-30 minuten 

Pasta pesto

Dit heb je nodig: 

  • pasta voor 2 personen
  • 3-4 eetlepels pesto
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 2 tenen knoflook
  • parmezaanse kaas
  • 4 tl Italiaanse kruiden
  • zakje rucola sla
  • handje pijnboompitten
  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 2oo gram kip
  • 100 gram champignons

Zo doe je het:

  1. Snijd de kip ui, knoflook, tomaat en champignons in stukjes.
  2. Kook de pasta ondertussen.
  3. verhit wat olie in de pan en bak de kip gaar.
  4. Voeg dan ook de ui en knoflook toe, laat 2 minuten mee bakken.
  5. Voeg daarna ook de tomaat en de champignons toe.
  6. Doe de 3 eetlepels pesto in de pan. Roer dit goed door.
  7. Vervolgens voeg je ook de 2 eetlepels crème fraîche toe roer alles goed door.
  8. Tenslotte zet je een pan of het vuur zonder boter of olie en rooster je daar de pijnboompitjes in.
    Houd het goed in de gaten, deze verbranden namelijk heel snel. Ze zijn klaar als ze licht bruin zijn.

Pasta pesto

 

Eetsmakelijk <3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *