kaasravioli met champignonsaus
Deze kaasravioli met champignonsaus was echt zo hemels! Wij zijn echt dol op pasta, maar soms heb ik het echt helemaal gehad met de gewone pasta. Tijd dus even voor iets anders. Ik keek in de supermarkt naar de verse pasta afdeling en vond daar ravioli gevuld met kaas. Dat leek mij wel wat. Ik besloot er een champignonsaus bij te maken en zo ontstond de kaasravioli met champignonsaus. Het resultaat was zo ontzettend lekker dat ik het wel even moet delen met jullie. Het is trouwens ook echt in 25 minuten klaar. Ideaal na een werkdag!
voor 2 personen- 25 minuten
Kaasravioli met champignonsaus
Dit heb je nodig:
- 1 pakje verse kaasravioli
- 1 potje/bakje crème fraîche
- 1 ui
- 3 tenen knoflook
- 250 gram champignons
- 100 gram broccoli
- 1 glas droge witte wijn (of bouilion)
- handje verse peterselie
- peper en zout
Zo doe je het:
- Maak de broccoli schoon en kook de broccoli in een paar minuutjes beetgaar. Giet deze af en leg de broccoli even aan de kant, zet in hetzelfde pannetje water op voor de pasta.
- Snijd ondertussen de ui, knoflook en de champignons.
- Doe een scheutje olijfolie in de pan en baak eerst het uitje en dan de knoflook erbij eventjes aan.
- Doe ook de champignons erbij, als deze zacht zijn geworden blus je af met het glaasje wijn. Laat eventjes koken zodat de alcohol verdampt.
- Doe vervolgens wat zout en flink wat peper in de saus. Voeg ook 2 eetlepels crème fraîche toe.
- Hak de verse peterselie in kleinere stukjes en meng dit door de saus heen. Klaar is de saus.
- Roer de gekookte ravioli en broccoli door de saus heen en zorg er voor dat het warm wordt en 1 geheel.
Eetsmakelijk<3