Romige puntpaprika met kip
Al tijden hebben wij geen gevulde puntpaprika meer gegeten, daarom tijd voor romige puntpaprika met kip. Dit is een hele romige gevulde puntpaprika, dat komt door de roomkaas en avocado. super lekker en snel op tafel! Wij aten het lekker met wat gebakken aardappeltjes maar je kan ook gewoon 2 goed gevulde paprika’s met een salade eten.
voor 4 romige puntpaprika’s – 20 minuten
Romige puntpaprika met kip
Dit heb je nodig:
- 2 gevulde puntpaprika’s
- 1 ui
- 1 eetlepel kruidenroomkaas.
- 100 gram gerookte kip
- 1 tomaat
- 1 avocado
- Zout & peper
- eventueel wat bieslook
Tip: geen fan van overheersende avocado? Gebruik dan een halve avocado, of laat deze helemaal weg en voeg dan 2 eetlepels meer kruidenroomkaas toe.
Zo doe je het:
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Snijd de ui in hele kleine stukjes. Snijd ook de gerookte kip, avocado en tomaat.
- Doe alle gesneden dingen in een bakje en voeg daar 1 eetlepel naturel roomkaas aan toe en wat zout en peper.
- Doe de paprika’s ongeveer 15 minuten in de oven zodat ze lekker zacht worden.
- Serveer met salade of/en aardappeltjes. Klaar is je heerlijke gevulde puntpaprika met kip.
Eetsmakelijk<3