Welkom


Instagram


Recente artikelen



Geplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Romige puntpaprika met kip

Romige puntpaprika met kip

Al tijden hebben wij geen gevulde puntpaprika meer gegeten, daarom tijd voor romige puntpaprika met kip. Dit is een hele romige gevulde puntpaprika, dat komt door de roomkaas en avocado. super lekker en snel op tafel! Wij aten het lekker met wat gebakken aardappeltjes maar je kan ook gewoon 2 goed gevulde paprika’s met een salade eten.

voor 4 romige puntpaprika’s – 20 minuten 

Romige puntpaprika met kip

Dit heb je nodig: 

  • 2 gevulde puntpaprika’s
  • 1 ui
  • 1 eetlepel kruidenroomkaas.
  • 100 gram gerookte kip
  • 1 tomaat
  • 1 avocado
  • Zout & peper
  • eventueel wat bieslook

Tip: geen fan van overheersende avocado? Gebruik dan een halve avocado, of laat deze helemaal weg en voeg dan 2 eetlepels meer kruidenroomkaas toe.

Romige puntpaprika met kip

Zo doe je het: 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Snijd de ui  in hele kleine stukjes. Snijd ook de gerookte kip, avocado en tomaat.
  3. Doe alle gesneden dingen in een bakje en voeg daar 1 eetlepel naturel roomkaas aan toe en wat zout en peper.
  4. Doe de paprika’s ongeveer 15 minuten in de oven zodat ze lekker zacht worden.
  5. Serveer met salade of/en aardappeltjes. Klaar is je heerlijke gevulde puntpaprika met kip.

Romige puntpaprika met kip

Romige puntpaprika met kip

Romige puntpaprika met kip

Eetsmakelijk<3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *