Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Shoplog + verjaardagscadeaus

shoplog

Toevallig had ik laatst eigenlijk weer allemaal nieuwe dingen nodig voor in de keuken. Ik maakte een rondje in het centrum en nam van alles mee! Ook kreeg ik afgelopen vrijdag voor mijn verjaardag een paar ontzettend leuke kook/keuken dingen. Ik laat het allemaal zien, laat je inspireren.

 

Shoplog

Wat ik zelf heb gekocht:

Siliconen muffinvorm 
Shoplog
Ik ben al een tijd opzoek naar een siliconen muffinvorm. Ik heb al zo’n ”harde” muffinvorm, maar daar krijg ik de muffins vaak niet helemaal heel uit! Super irritant. Ik zag een mooie rode vorm bij de Hema! Deze koste daar €10. Toen ik de Wibra binnen liep zag ik bijna dezelfde voor 3! Die kon ik dus niet laten liggen!

Wegwerp spuitzakken
shoplog
Ook kocht ik deze wegwerp spuitzakken bij de Wibra. Ze zijn super handig als je af en toe wat bakt en je hebt geen spuitmondje nodig. Niks dat hele ding afwassen, gewoon in de prullenbak ermee! Ik kocht er 2, ze waren € 0,79 voor 20 spuitzakken.

Koperen vergiet
shoplog

Al een tijdje wilde ik een nieuwe vergiet, die van mij was blauw maar door de kruiden en verschillende soorten rijst was hij helemaal verkleurt. Deze kocht ik bij de Xenos met 50% korting, ik heb er €5 voor betaald en ik vind het echt een super mooi ding! I loveee koper!

Theedoeken
shoplog

Ook kocht ik nieuwe theedoeken bij de Xenos. 2 voor €2,99. Ik vind het zo leuk dat er een patroontje in het stofje zit, misschien dat ik er wel nog meer op ga halen.

Tomatenmesje 
shoplog
Dit tomatenmesje is echt helemaal te gek! Ik had er al een hoop goede verhalen over gehoord maar was er nog niet aan toe gekomen om het daadwerkelijk te kopen. Hij kost slechts €0,89 en je snijdt er bijvoorbeeld tomaten zo ontzettend makkelijk en snel mee! Dat komt door het subtiele maar super scherpe kartelrandje! Ik raad het echt iedereen aan!!

Springvorm
shoplog

Ik was alweer een tijdje opzoek naar nieuwe kleinere springvorm. Ik had al een springvorm van metaal, nadeel: na een tijdje gaan al je taarten smaken en ruiken naar metaal. Koop er dus 1 met een laagje over het metaal, zoals deze. Deze springvorm met een doorsnede van 22cm kocht ik bij de Hema voor €4,50 of €4, ik weet het niet meer precies.

Gebaksbordjes
shoplog
Nico en ik hebben beide in dit huis al 2 keer onze verjaardag gevierd maar nog nooit met onze eigen gebaksbordjes, Deze hebben wij altijd van onze ouders geleend! Tijd om ze nu echt zelf aan te schaffen. Ik kocht deze bij de Action. Ik kocht er 12 voor €0,99 p/s. Ze hebben ook nog allemaal andere kleurtjes.

Tot zover wat ik zelf kocht. Dit is wat ik kreeg voor mijn verjaardag:

24 kitchen bakmat
Shoplog
Deze bakmat van 24 kitchen  kreeg ik van Nico. Super handig! Meestal verdeel ik deeg over het aanrecht, nu kan het dus op dit matje en loop ik niet nog een half uur deeg van het aanrecht te schrapen. Ook kan het matje gewoon in de oven in plaats van bakpapier! Ik ben er echt heel blij mee.

Snackschaal
Shoplog
Ik wilde al zo lang zo een mooie snackschaal, super handig en het ziet er echt leuk uit.  Ik wilde heel graag 1 van steen.
Deze kan je kopen bij de Jysk. Ik kreeg deze van mijn broertje en schoonzusje.

Knoflooksnijder

shoplog
Deze staat ongeveer al een jaar bovenaan mijn verlanglijstje! Ik wilde dit zo graag! Het is echt zo’n apparaat wat je helemaal niet nodig hebt maar wat gewoon super handig is! Je hebt ook knoflookpersen, maar dan blijft er heel veel knoflook achter en krijg je ook meer een soort van knoflook pulp wat ook echt anders smaakt dan knoflook stukjes. Dit ding snijdt je hele teentje in stukjes! ideaal voor mij, want ik haat knoflook snijden en eet elke dag knoflook:).

Citroen/limoenpers
shoplog

Dit ding zag ik laatst in een kookfilmpje en leek mij zo leuk om te hebben. Je kan er een citroen of limoen snel mee uitpersen. Je kan dat natuurlijk ook gewoon met je handen doen maar ik laat toch altijd per ongeluk alle pitjes in het eten vallen. Hiermee weet je zeker dat dat niet gebeurd en je krijgt de citroen/limoen tenminste helemaal goed leeg. Natuurlijk is dit alleen handig als je veel kookt/bakt met citroenen of limoenen, anders heb je het echt niet nodig. Deze is te bestellen bij bol.com.

Kookboek
shoplog
Ook kreeg ik dit fantastische kookboek. Ik ben hier zo blij mee! Het staat vol heerlijke bakrecepten en tips. De vormgeving van het boek is ook echt prachtig! Bovendien ben ik een groot Heel Holland Bakt fan!!

Kookboek stander 

shoplog

Ook kreeg ik deze leuke kookboek stander. Uiteraard koper:) Wat weet iedereen toch goed wat ik mooi vind.

Dit was wat ik allemaal gekregen/gekocht heb! Best veel zeg. Ik heb ook nog verjaardagsgeld gekregen, ik wil nog heel graag een 24kitchen ovenschaal, wellicht dat ik die deze week nog ophaal.
Ik heb er echt weer een hoop leuke spullen bij. Zit er iets tussen van je ook leuk vindt? Alles is nog te koop in de desbetreffende winkels.

<3

1 reactie


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *