Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

SLK eet… #1

Het leek mij erg leuk om vanaf het nieuwe jaar op elke maandag een eetdagboek te plaatsen waarin je kan zien wat ik de hele week een beetje doe/eet. Ik houd het tot in detail bij en ik moet eerlijk zeggen dat ik getwijfeld heb of het wel verantwoord was om dit online te zetten, het is namelijk niet een heel erg verantwoord eetdagboek. Het ging eigenlijk behoorlijk..ahum.. mis deze week, ik zou er geen voorbeeld aannemen als ik jou was en dit is echt niet hoe mijn eetweek er normaal uitziet!

Maandag

Ik sta maandag om 07:00 op en ontbijt met een beschuitje hagelslag en een kop thee, meer krijg ik niet door mijn keel. Ik ga snel naar mijn werk. waar ik om 10 voor 1 lunch met 2 broodjes smeerkaas! Yummie!
oohja: door wat afmeldingen van clienten ben ik tussendoor om 11;00 een half uurtje vrij! Nico is altijd vrij op maandag, dus ik drink met hem een kopje thee en eet er nog een koek bij.

Als ik rond  kwart over 5 weer thuis kom drink ik een kopje koffie eet ik 3 handjes chips en maak ik het avond eten:

Diner:
Krieltjes met kipfilet, paprika, ui en zelfgemaakte shoarmakruiden, salade met witte kaas een hele lekkere dressing die ik per toeval tegen kwam  + een kipschnitzel met stroganoffsaus.

Dinsdag:
Ontbijt:
Ik wordt dinsdag wakker met wat buikpijn, maar ik kan rustig aan doen ik ben namelijk vrij ‘s ochtends! Ik sta om 8 uur op en ontbijt wederom met een beschuitje met hagelslag en thee en tegelijkertijd doe ik administratie.

slkeet1l

Lunch:
Tussendoor eet ik niets. Ik lunch om 12:15 in de praktijk met 2 broodjes kruidenkaas met komkommer.

Tussendoor:
om 16:00 ben ik alweer thuis! yeahh! Heerlijk dagje! Ik drink wederom weer koffie met een paar handjes chips! Ik hoor je denken: hoeveel chips heb je in huis?! Dat zijn allemaal kleine restjes die over zijn van Nico’s verjaardag. Ik ben chips verslaafd dus eet helaas ook alles op!

Diner:
‘ s avonds eet ik bij mijn schoonouders bami. Ik vergeet een foto te maken, stom!

Woensdag:
ontbijt: 
Ik begin weer vroeg met werken dus sta erg vroeg op! Ik ontbijt alweer met een beschuitje hagelslag en thee.

lunch:
Verder eet ik niets tussendoor. Ik eet om 12:00 weer 2 broodjes met kruidenkaas en komkommer.

Tussendoor: 
Ik ben rond 14:00 vrij en rij dan naar een vriendin om daar een kopje thee te drinken, ook eet ik een klein stukje chocola. Op de terug weg naar huis kom ik in de supermarkt saucijzenbroodjes tegen in de aanbieding. Ik weet niet wat er gebeurde….het werd zwart voor mijn ogen en voor ik het wist lag er 1 in de oven, en at ik deze op bij een kopje koffie (WAT ERG!!).

diner: 
En als klapper op de vuurpijl eet ik ‘s avonds nog patat ook!

Donderdag:
ontbijt:
Ik ontbijt donderdag met halfvolle yoghurt, stukjes appel en kaneel met een groot glas thee! Heel erg lekker!
Ik hoef niet te werken, maar werk ik weer hard aan de website!
slkeet1g

Lunch:
Tussendoor eet ik weer niets. Als lunch maak ik 1 tosti met tomaat, ui, kaas en oregano. Ook heb ik nog zwarte bananen (oepsie!) waar ik een smoothie van maak met wat bosbessen en diepvries aardbeien.
slkeet1h

Tussendoor:
Dan ga weer naar een ander vriendinnetje, waar ik ook een kopje thee drink! En wat chocolade eet.

Diner:
Als diner warm ik een stoofpotje op met champignons die ik ‘s ochtends al maakte en fotografeerde. Heel erg lekker! Het stoofpotje komt snel online! Ik ben er vergeten een foto van te maken dus ik gebruik even de foto van het recept.

 

Vrijdag: 

ontbijt:
Ik ontbijt weer met een beschuitje met hagelslag en thee (ja, again).  Ik hou enorm van hagelslag vooral ‘s ochtends! Benieuwd aan welke hagelslag ik zo verslaafd ben?! Het is de  disco hagelslag van de Jumbo! Het is elke ochtend een feestje op mijn bord!! hmmm..

Lunch:
‘s middags eet ik 2 broodjes smeerkaas met een cup a soup.

Tussendoor:
Ik heb heel veel afmeldingen van cliënten op mijn werk vandaa, dus besluit tussen door even naar huis te gaan en het huis schoon te maken tussen de bedrijven door. Ik pauzeer heel even met een lekkere cappuccino. Heerlijk zo’n rustige vrijdag:).

Diner:
‘s avonds eet ik met een hele groep vriendinnen allemaal zelfgemaakte  tapas. Super lekker en gezellig! (sorry foto is te donker).

Zaterdag:
Ontbijt: 
Zaterdagochtend ontbijt ik weer met een beschuitje en hagelslag!
Lunch:
Ik sta zaterdagochtend weer in de keuken, ik maak een broodje met een kipcorn en ik maak een hele lekkere klassieke tomatensoep. Deze recepten komen ook binnenkort online.

Haha, sorry voor de afgekauwde foto, ik vergat weer bijna een foto te maken! Ik moet nog even inkomen!

Diner: 
We zitten met leuke mensen een gezellig avondje aan de pizzarette  en ik drink daar wijn bij! Super leuk om te doen en het werkt echt super goed! Echt een aanrader zo’n pizzarette!

Zondag:
Ontbijt:
Zondag ontbijt ik ALWEER met een beschuitje met disco hagelslag!
Lunch: 
We eten bij mijn ouders op de bank en ze hebben frikandelbroodjes in overvloed! Yummie!

slkeet1n

Diner:
We hadden van zaterdagavond nog enorm veel deeg en groente over, dus we maken weer een pizza om het op te maken!

slkeet1o

Niet echt een week om trots op te zijn! Ik hoop het volgende week echt beter te doen. 

Tot volgende week!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *