Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

SLK eet… #2

Slk eet

 

Nou ik heb weer een overzichtje gemaakt van de afgelopen week. Ik moet zeggen dat het goed bijhouden van het eten nog even wennen is, evenals het maken van de foto’s. Ik had een vrij rustig weekje. Dit komt onder andere omdat ik weinig afspraken had, en ziek was/ben. Kijk maar mee.
Maandag:
Ik ontbijt met een beschuitje hagelslag en een kopje thee. Tussendoor eet ik een appel.
‘s middags eet ik 2 broodjes sambal smeerkaas en ‘s avonds eten wij gevulde paprika’s volgens dit recept (ik voeg er geraspte kaas en oregano aan toe en eet het met tzaziki)
Dit is echt mijn favoriete manier om paprika’s te vullen.  Echt een leuke tip!

Slk eet

Slk eet

Slk eet

‘s avonds haal ik nog even wat boodschappen bij de jumbo en ik krijg een gratis taartje mee. Nou even serieus, als je daar nee tegen zegt, sta je wel heeel stevig in je schoenen! Dus dat deed ik niet. Ik at daarna dus nog een stukje taart.

Dinsdag: 
Ik ontbijt natuuurlijk met hagelslag en eet tussen de middag weer 2 broodjes met smeerkaas en ‘s avonds eet ik bij mijn schoonouders wat aardappeltjes met vlees en sla. Vergeten een foto te maken:). Ik chill op de bank en kijk 2 afleveringen van Gilmoure girls.

slk eet  10

Woensdag:
werk ik een half dagje! Ik lunch met cup a soup en 2 broodjes. en om 14:00 ben ik weer thuis! Yeaaahh! Ik doe eigenlijk helemaal niets, de hele middag.
Oeehh en ik eet heel erg lekker! In de supermarkt in Duitsland kocht in een zakje voor saus  bij zweedse gehaktballetjes. Ik maakte Zweedse gehaktballetjes met sla en rösti rondjes! yummmii!!

slk eet 12

slk eet 13

Donderdag:
Begin ik de dag weer met hagelslag! Verveelt het je al? Ik werk wat dingen uit voor mijn blog.
Slk eet

En ik eet ‘s avonds het receptje op wat ik ‘s middags gemaakt heb! Namelijk couscous! Een simpel en lekker gerechtje.

 

‘s avonds ga ik nog even naar het centrum waar ik deze taartschaal scoor van 24 kitchen voor maar 8euro!!! Alles voor de helft van de prijs! Super leuk! Ik ben er zoo blij mee!

Slk eet

Vrijdag: 
Begin ik weer lekker met hagelslag, eet ik een appel en dan dit fantastische broodje die ik kocht bij de ah! Ik at het helemaal op, en zat bomvol. Ik hoefde meteen de hele middag geen eten meer. Daarna eten we ‘s avonds patat. Daarna wordt ik enorm misselijk en dit houdt dus nog wel even aan.

Slk eet

Zaterdag:
Ik eet eigenlijk weinig. ‘s ochtends eet ik niets, ‘s middags een broodje kaas. We gaan nog even een frisse neus halen in het centrum en ik koop wat nieuwe dingetjes voor ik huis. Dan ‘s avonds een klein beetje pasta, waarna ik meteen misselijk ben. Ik baal enorm want we zouden eigenlijk naar de bios gaan vanavond. Ik maak erg weinig foto’s.

Slk eet

Slk eet

Bij de Xenos verkopen ze deze bakspatels/lepels weer!! Yeaahh! Die zijn zooo handig! Ik had echt weer een nieuwe nodig! Echt een aanrader!
Slk eet

Zondag: 
Nog steeds misselijk, maar ik eet al iets beter. Ik eet ‘s ochtends een half beschuitje, tussen de middag een half kopje soep.
Daarna hadden we een verjaardag, waar ik wel wat wrap hapjes eet. ‘s avonds voel ik mij wat beter. Nico maakt burrito’s en ik eet er twee op. Ook vandaag niet zoveel foto’s.

haha echt geen smakelijke foto:

Slk eet

Nou dat was het weer! voor deze week!

Ik hoop deze week naar de bios te gaan en ik heb een leuke high tea! Super veel zin in, maar eerst: beter worden! 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *