Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

SLK eet…3

Oke, ik twijfelde of ik dit nog wel online ging zetten omdat het een beetje saai is. Ik was ziek, en heb niet zoveel gegeten. Toch heb ik wel wat foto’s gemaakt dus deel ik het toch maar. Inmiddels voel ik mij weer helemaal top en ben ik weer lekker aan het eten. Kijk mee wat ik vorige week at/gedaan heb.

Maandag: 
Maandag ben ik thuis, ik ben nog ziek. ik eet ‘s middags nog een broodje kaas. Nico is ook thuis en we willen wat dingen veranderen in de woonkamer. We hebben al een tijdje geleden een nieuwe lamp gekocht voor in het ”zit gedeelte”. Een hanglamp. Dus Nico doet een poging om deze op te hangen. Het lukt alleen niet. De boor komt niet door het plafond heen. Zooo irritant. We krijgen het niet voor elkaar.
Nu ziet het er zo uit:   Top! (not!)

En ‘s avonds eten wij een gnocchi salade met heel veel groente en rode pesto. Dit gerecht ga je wel vaker terug zien, het is namelijk 1 van onze favoriete gerechten.

‘s avonds heb ik echt geen zin meer om op de bank te liggen dus ga ik rustig op mijn eigen tempo de koelkast eens schoonmaken en uitruimen. De koelkast moet nodig schoon, er heeft van alles gelekt en er staan allemaal dingen in die ik allaaaang niet meer op kan eten. Ik doe er bijna 2 uur over in mijn toestand, haha.

Maar het ziet er wel top uit!

Voor:

Na:

 

Dinsdag:

Ik voel mij voor het eerst iets beter! Jeej! Ik besluit vandaag dat het tijd wordt om thuis wat gezonder te eten. Ik zit achter de laptop en pluis wat recepten uit. Verder slaap ik nog wel veel, ben toch nog niet helemaal beter. Ik eet alleen maar appels en bananen haha!

‘s avonds eten wij bij mijn schoonouders (hoef ik gelukkif niet te koken) hollanspannetje met kip en champignons (lekker!).

Woensdag: 

Ik maak eigenlijk bijna geen foto’s. Ik doe nog rustig aan het kruip ‘s avonds achter de laptop.
We eten: Runderreepjes met veel groente, teriyakiwoksaus en noedels. Heel erg lekker!

Donderdag: 
Back on track.

Ik ga aan de gang in huis (schoonmaken) en typ wat dingen voor het blog uit. De komende periode gaan er wat dingen veranderen en ik vind het helemaal leuk! Ik ben er druk mee bezig! Ik lunch met 1 kaas tosti en we eten patatjes ‘s avonds!
Dit toetje is trouwens awesome:

Vrijdag: 
Vrijdag werk ik weer maar het is lekker rustig. Ik heb 3 uur  lang”pauze” dus haal ik tussendoor de week boodschappen en ruim de boodschappen thuis op.
Ze hebben hele lekkere nieuwe broodjes bij de lidl. Ik lunch met 1 broodje 30+ kaas.

 

Ik rommel nog wat aan, en ga weer aan het werk. We eten pitabroodjes met gyros, rauwkost en tzaziki, ook wat aardappelpartjes uit de oven.

Zaterdag: 
Ik heb veel zin in vandaag! Ik ga met mijn moeder gezellig high tea-en. Dit gaf ik haar cadeau voor haar verjaardag. We doen dit in het van der valk Hotel in Zuidbroek en het wat zo lekker!  en zo veeeeel! Ik heb nog nooit zulke lekkere broodjes gegeten bij de high tea en crème brûlée gehad! We hebben heerlijk rustig aan gedaan! Ik zit bomvol, dus hoef geen avond eten meer.

Thuis aangekomen maak ik een broodje carpaccio voor Nico, zodat hij ook wat lekkers kan eten. Ik eet niets.

Tussendoor chill ik op de bank met een wijntje en gaan we naar de bios. We kijken daar de film Allied.  Ohja: en dat ik nog een hele zak ham kaas chips in mijn eentje leeg eet vergeten we maar even.

Zondag: 

Chilldag, ik maak bijna geen foto’s. We eten bij mijn ouders ‘s middags een broodje en ‘s avonds maak ik piadina’s.

Dit was mijn week zo ongeveer! Tot volgende week!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *