Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Standaard recepten

gnocchi salade

Hoewel ik natuurlijk voor het blog best wel heel veel recepten maak, zijn er een aantal recepten die maandelijks echt wel steeds terug keren. Dit eten we dan als we geen tijd hebben om te koken, in het weekend of echt gewoon omdat wij er veel zin in hebben. In dit artikel deel ik onze standaard recepten.  De meeste recepten zijn alsnog wel van mijzelf, maar niet allemaal.

gnocchi salade

 

1. Gnocchi salade 
Ik trap af met een salade die ik denk ik 2 jaar geleden ontdekte op het blog van chickslovefood. Hoewel ik dus wel foto van het gerecht heb, is het niet mijn recept maar wel een ulltime favourite. Nico zegt wel eens dat hij dit echt net zo lekker vindt als pizza! Dat is echt een groot compliment, want een grotere fastfoodlover bestaat er niet denk ik.

2. Turkse pizza’s. 
Dit vind ik vooral heel erg lekker. Voor een grotere groep is het wel een werkje, maar voor met z’n tweeën is het echt in 20 minuten gepiept. Ik eet dit heel vaak op zaterdag of zondag.

Shoarma wraps

3. Shoarmawraps
Ook weer zo een heerlijk makkelijk receptje. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de shoarma ook wel eens kant en klaar koop. Dan is het nog veel sneller klaar.

4. Champignonensoep 
Oke ik geef toe, deze eten we niet maandelijks en ik wil niet opscheppen, maat dit is echt de lekkerste soep ik ooit heb gegeten. Hetzelfde zei Nico toen ik deze soep voor het eerst op tafel zette. Het is zo lekker en makkelijk! Echt een keer maken! Als ik zelf soep maak, maak ik dus altijd deze soep.

Preischotel

5. Ovenschotel met prei gehakt 
Dit is echt mijn favoriete recept qua ovenschotels! Alleen Nico houdt niet van prei (meh) , hij eet deze wel en vind het goed te doen. Ik vind het echt heerlijk en heb meerdere complimenten ontvangen over deze ovenschotel!

bokkenpootjestaart

6.  Bokkenpootjestaart. 
Ook een recept wat ik natuurlijk niet elke maand maak, anders was ik nu tonnetje rond. Maar als er hier een verjaardag is, of ik krijg gezellige visite is dit mijn favoriete taart. Het is goedkoop, makkelijk en echt HEEL erg lekker!

Dit waren mijn (onze) favoriete recepten!

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *