Taco’s met rundvlees
Taco’s….Ik ben er altijd al gek op geweest. Klassiek is natuurlijk de taco’s met gehakt en guacemole. Dit zijn ander soort taco’s. Deze taco’s met rundvlees zijn niet echt Mexicaans. Dit recept maakte ik uit mijn werk binnen 20 minuten (ja, echt!). Het recept is geïnspireerd door weight watchers.nl, dus het is nog vrij gezond ook! Daar hou ik van! Deze taco’s met rundvlees zijn dus ideaal voor als je weinig tijd hebt! En echt super lekker! We hebben onze vingers er net niet bij opgegeten.
Voor 2 personen – 20 minuten
Taco’s met rundvlees
Dit heb je nodig:
- 300 gram runderreepjes (of biefstuk)
- 6 taco schelpen
- 1 rode ui
- 100 gram radijzen
- zakje gemengde sla
- scheutje azijn
- Cajunkruiden naar smaak
- peper en zout naar smaak
- 1 grote tomaat
- stukje komkommer
- salsasaus
Zo doe je het:
- Verwarm de oven voor, voor de taco’s. Bekijk de verpakking voor de aanwijzingen.
- Snijd de biefstuk of rundvlees in reepjes.
- Snijd de ui, komkommer en de radijzen.
- Doe de sla met de ui, radijzen in een kom en meng dit met de azijn. Breng het verder op smaak met zout en peper.
- Bak de rundvleesreepjes in 3 minuten rose gaar (dat het dus nog roze is van binnen) en bestrooi met cajunkruiden.
- Pak een taco schelp. Doe eerst de salade en dan het vlees in de schelp, eindig eventueel met een klodder salsasaus.