Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Thee tag

tea tag

Als je mij al langere tijd volgt dan weet je 1 ding: en dat is dat ik helemaal dol ben op thee! Ik tap thee aan een stuk door de hele dag, vooral als ik thuis ben en als het koud is buiten! Wat is mijn favoriete thee? En welke thee vind ik echt helemaal niet lekker? Je gaat het vandaag ontdekken!

 

1. Losse thee of theezakjes?
Ja dit vind ik een lastige! Ik vind losse thee nog lekkerder dan theezakjes, maar ik drink het bijna nooit. Eigenlijk is dat uit pure luiheid. Ik vind het namelijk best veel gedoe. Het liefst losse thee maar ik drink vrijwel alleen thee uit theezakjes.
2. Sterke thee of slappe thee?
Slappe thee, absoluut. Als er net een beetje kleur in het water komt vind ik het prima. Volgens mij wordt dat in de volksmond ook wel slinger thee genoemd. Sterke thee wordt namelijk bitter, en bitter is volgens mij bij mij een onderontwikkeld smaakpapil haha. Alles wat bitter is vind ik vies.
3. Wat voor lekkers eet je graag bij de thee?
Tsja, wat niet?  taart, koekjes, chocolade. Dat hangt van het moment van de dag af. ‘s ochtends eet ik het liefst een beschuitje bij mijn thee, en een koekje. ‘s middags houd ik van chips bij de thee, haha.
4. Wat zijn je favoriete merken thee?
Als ik losse thee koop dan koop ik dat bij de Dille & kamille. Theezakjes ben ik dol op de groene thee van de Albert Heijn. Ik ben dol op  de thee van Lipton. Hema heeft ook lekkere thee
5. Drink je op bepaalde tijdstippen een specifieke soort thee?
Nu ik over deze vraag nadenk, kom ik erachter dat ik eigenlijk best wel precies hierin ben. ‘S ochtends wil ik persee groene thee cranberry bij het ontbijt als ik dan per ongeluk een andere thee heb gepakt met mijn suffe hoofd, baal ik er echt van haha. Het kopje dat daarop volgt is rooibosthee, en na het avond eten altijd weer groene thee. Tot zover mijn theeritme!
6. Noem je drie favoriete theesmaken op dit moment
– Goji acai (groene thee van de albertheijn). Ik heb eigenlijk nog nooit een acai of goji bes gegeten, maar de thee vind ik erg lekker!
– Rooibos orange (Hema). Deze thee is echt heel erg lekker!
– Pickwick dubble green (apple & lemongrass)
7. Uit welke kopje(s) of glazen drink je het liefst thee?
Ik drink het liefst thee, uit de grote tglazen van de ikea.
Maar ik drink heel soms ook thee uit de mokken van de hema

8. Waar moet jouw ideale theekopje aan voldoen? (Denk aan groot, klein, dik/dun glas, dik/dun steen)
Het moet groot zijn! Mok of glas maakt mij niet heel veel uit. Thuis pak ik meestal een glas, maar op mijn werk weer een mok. Ik hou niet zo van dunne glazen, of glazen die je niet lekker kan vasthouden, niks aan!
9. Welke thee vind je echt niet te pruimen?
Thee met hele uitgesproken sterke smaken. Ik heb een hekel aan alle soorten thee waar munt inzit (serieus, hoe heeft het ooit zover kunnen komen dat iedereen munt thee drinkt. Oftewel: thee met tandpasta smaak) , alle soorten kruidenthee, zoethoutthee en thee met gember. Echt niet te doen!
10. Wanneer geniet je het meest van een kopje thee?
Na het avond eten geniet ik het meest van mijn kopje thee. Dan ben ik meestal het meest ontspannen, dan kan ik er echt even van genieten! Chilll!!

 

 

 

 

 

 

Deze tag is overgenomen van www.2wmn.nl.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *