Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Vieze pakjes en zakjes

vieze pakjes/zakjes

Vorige week liet ik de pakjes en zakjes zien, die ik wel eens eet. Nu zijn er ook een hoop pakjes en zakjes die ik eigenlijk helemaal niet lekker vindt. Eigenlijk zelfs wel veel. Het is natuurlijk een mening en smaak. Ik ben echt een zeurder wat betreft eten.  Het kan zijn dat jij het wel lekker vindt, dat is helemaal prima. Ik heb niks tegen pakjes en zakjes. Ik voel mij alleen prettiger bij alles zelf maken.

vieze pakjes/zakjes

1. Potten  chicken tonight. 
ik weet dat ik hier in afwijk, want deze potten zijn ongekend populair. Maaaar de saus is vaak wat zoet zuur, en dat vind ik niet zo lekker! Ik hou ook niet zo van warm fruit enzo (uitgezonderd HAWAI pizza)

vieze pakjes/zakjes

2. Javaanse kip 
Deze kocht Nico een keertje. Deze vond ik zo zoet. Toen ik op de ingrediënten lijst ging kijken, zag ik dan ook dat het eerste ingrediënt suiker was. Serieus? WHY?!

vieze pakjes/zakjes

3. Jumbo soep
Zo lekker als ik de zakjes vindt van honig, zo niet lekker vond ik deze tomatensoep. Het was niet vies ofzo, maar er zat naar mijn idee te weinig smaak aan. Het komt zo nauw met soep vind ik.

vieze pakjes/zakjes

4. Oosterse wraps
Deze vind ik dus ook te zoet/zuur en zelfs een beetje chemisch. Ook dit is natuurlijk een kwestie van smaak. Ik hou niet heel erg van Chinees eten, dus begrijpelijk

vieze pakjes/zakjes

5.  Groente uit blik/pot
Deze telt misschien niet helemaal, maar ik ben niet heel erg dol op groente uit blik. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook niet vies vindt. Maar het smaakt gewoon zo anders dan als je het vers of uit de diepvries haalt. Ook zijn de groente vaak helemaal doorweekt en zit er geen ”bite”meer aan. Het heeft gewoon niet mij voorkeur.

Wat vind jij van deze pakjes/zakjes?

1 reactie

  1. rachel

    ik moet ze allemaal niet haha bah zelf maken is echt het lekkerste. groente uit pot eet ik niet want daar zit suiker aan toegevoegd dus haal het of vers of uit de diepvries


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *