Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Wat hebben we gegeten deze week?

Omdat de eetdagboeken erg goed gelezen worden heb ik weer een nieuwe gemaakt. Deze is iets minder uitgebreid. Ik laat zien wat wij van maandag tot en met vrijdag gegeten hebben ‘s avonds. Best handig ook voor je eigen inspiratie misschien. Komt ie:

Maandag

Op maandag heb ik momenteel tijd op thuis te lunchen met Nico. We hadden nog knakworsten over van de avond ervoor dus aten dit op een broodje. Ook hadden we nog stokbrood over, deze besmeerde wij met knoflookboter!

Ik vind deze echt zoo lekker! Ik zit wel echt propvol! Goede basis om weer aan het werk te gaan!

‘s avonds maak ik zelf lasagne volgens dit recept. Ik maak het bijna nooit omdat we altijd best veel overhouden en er niet aan toe komen om het op te eten maar ik had er zoveel zin in.

Skyr bosvruchten uitproberen als toetje. Lekker!

‘ s avonds zet Nico voor mij dit tafeltje in elkaar. Ik heb nu mijn eigen make up tafeltje in huis! Zo blij mee! Ik zat nu steeds in de gang voor de spiegel, wat erg onhandig was want mijn make up lag door de hele gang en we stonden er ook regelmatig boven op! Super leuk dit!

Dinsdag
Dinsdag zijn wij 3 jaar getrouwd en gaan we uiteten. We eten tapas bij Cervantes in Groningen! Ik heb nog nooit zulke lekkere tapas gegeten! Stuk voor stuk van echt goede kwaliteit.  Snelle en goede service ook! Vet leuk om door de weeks uit eten te gaan. Meestal gaan we in het weekend uiteten, maar door de weeks vind ik bijna nog wel leuker. Kan je er lekker de hele tijd naar uit kijken.

Woensdag:
Ik heb veel afmeldingen vandaag en ben veel eerder thuis van werk dan verwacht! Om 13:00 ben ik thuis, dus lunch ik met koffie en 1 tosti met basilicum en 30+kaas!

‘s middags ga ik er nog even op uit! Ik ga op zoek naar foto attributen. Zo kom ik bij de Xenos (blauwe bordje en ananasprikkers, truffelolie en bestek) en bij de kringloopwinkel in ons dorp waar ik 3 bordjes koop voor 0,75 in totaal!

‘s avonds eten we Foe young hai met de kerrie nasi goreng! Ook eet ik er cassave bij en loempia’s uit de oven!

‘s avonds komen mijn ouders en broers nog een taartje eten om te vieren dat we 3 jaar getrouwd zijn, maar ik vergeet een foto te maken:).

Donderdag
Heb ik een lekker dagje thuis waar ik nieuwe recepten uitwerk en inplan! Ik doe verder niet veel. Ik lunch met een panini met ui, basilicum en 30+ kaas.

 

‘s middags drink ik thee en eet ik een stukje van deze johnny doodle chocolade die ik kreeg voor mijn verjaardag. Aardbei Merinque! Heel erg lekker!

‘s avonds maak ik quesedilla’s met pittige kip die deze week online komen . Ik kreeg het trouwens helemaal niet op! pfff! Mijn ogen zijn altijd zoveel groter dan mijn maag!

Vrijdag

Ik werk tot 5 uur en besluit heel snel de weekboodschappen te halen. Donderdag maakte ik al een lijstje. Ik race door 2 supermarkten heen en bedenk snel iets te eten. Ik eet aardappelpartjes uit de oven gekruid met gerookte paprikapoeder  en wat zout, met een broodje kip kebab. Ik vond kip Kebab in de diepvries bij de supermarkt. Ik vond de kebab niet zo lekker. Nico wel trouwens!

Dat was het alweer.

Tot de volgende keer. <3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *