Welkom


Instagram


Recente artikelen



Geplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

wrap lasagne

wrrap lasagne

Ja ja, dat is even wat anders dan de lasagne pastabladen. Dit is namelijk een Mexicaanse wrap lasagne met (de naam zegt het al) wraps in plaats van lasagnebladen. Heel lekker, makkelijk en het hoeft ook veel minder lang de oven in dan italiaanse lasagne, want wraps zijn natuurlijk al helemaal gaar. Het enige dat nog even moet smelten is de kaas. Ben je groot fan van Mexicaanse gerechten? Dan moet je dit een keertje maken.

Voor 2-3 personen – 30 minuten 

Wrap lasagne

Dit heb je nodig: 

  • 4 grote wraps
  • 300 gram gehakt
  • 2 paprika’s
  • 1 rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 eetlepel komijnpoeder
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • zout naar smaak
  • geraspte kaas
  • 4-6 plakken cheddarkaas
  • 1 bakje creme fraiche

wraplasagne

Zo doe je het: 

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de ovenschaal in met wat olie.
  2. Snijd de paprika, ui en knoflook en zet even apart.
  3. Bak het gehakt rul, doe dan de gesneden groenten +knoflook erbij laat een paar minuutjes bakken.
  4. Doe dan ook de kruiden erbij.
  5. Maak de wraps een beetje op maat van de ovenschaal (zie foto hieronder).
  6. Leg 1 wrap op de bodem, leg daaroverheen wat van het gehaktmengsel en daaroverheen scheur je 2 plakjes cheddar. Doe er dan weer een wrap op, dan weer gehaktmengsel, en cheddarkaas.  Ga door tot de ingrediënten op zijn, maar eindig met een wrap.
  7. Smeer de wrap in met een hele flinke laag creme fraiche, je moet het wel goed terug proeven in de wrap lasagne.
  8. Eindig met flink wat geraspte kaas en klaar is de wrap lasagne.

wraplasagne

wraplasagne

wraplasange

 

wrap lasagne

wraplasagne

eetsmakelijk<3

Tip: Eet met guacemole of salsasaus. Doe er voor wat pit chillipoeder of jalapeno pepers in, heerlijk! Wat denk ik ook lekker is, is eindige met een laagje tortillachips!! Lekker variëren!

2 reacties


  1. Martine

    Staat nu in de oven! Had alleen bijna een blik tomatenblokjes over en miste de tijd die het in de oven moet. Heb de tomaten door het gehaktmengsel gegooid en de oventijd min gehouden. Ben benieuwd zo!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *