Honing Mosterd wrap
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar overal waar honing mosterd voor staat val ik als een blok voor. Wat een heerlijke combinatie zeg. Het pittige van de mosterd en het zoete van de honing! Pure perfectie. Daar moet ik natuurlijk wat mee. Ik had weer eens zin in lekkere wraps en besloot een honing mosterd wrap met kip te eten. Het resultaat is verbluffend lekker! De honing mosterd wrap is trouwens ook nog eens super snel klaar en je hebt echt niet veel nodig! Binnen 20 minuten staat deze honing mosterd wrap op tafel.
Voor 2 personen – 20 minuten
Honing mosterd wrap
Dit heb je nodig:
- 4 wraps
- 200 gram ijsbergsla
- 2 tomaten
- halve komkommer
- 300 gram kip
- 4 tl paprikapoeder
- 4tl knoflookpoeder (of 2 tenen verse knoflook)
- peper & zout
- Honing mosterd dressing (of zelfgemaakte saus, check de tip onderaan dit artikel).
Zo doe je het:
- Snijd de kip en kruid de kip met paprikapoeder, knoflookpoeder en wat peper en zout.
- Bak de kip in wat olijfolie.
- Snijd ondertussen de komkommer en de tomaat in stukken.
- Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Beleg de wrap eerst met wat sla, dan wat tomaat, komkommer, de kip en tot slot de honing mosterdsaus. Klaar is je honing mosterd wrap.
Tip: Zelf honing mosterdsaus maken? meng 1 eetlepel honing met 1,5 eetlepel mosterd en 2 eetlepels mayonaise. Proef eventjes en kijk of je meer mayonaise toe wil voegen. Hoe meer mayonaise, hoe minder scherp de saus.
Eetsmakelijk <3
Tja…..dat kan niet anders of dat moet ik ook even uitproberen!