Welkom


Instagram


Recente artikelen



Geplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Broodje carpaccio

Broodje carpaccio

Altijd als ik ergens ga lunchen en er staat een broodje carpaccio op de menukaart ben ik om! en het allerliefste een broodje carpaccio met pestomayonaise, volgens mij kom je het meestal ook zo tegen op de menukaart. Dit recept is dan ook een klassiek broodje carpaccio, maar geloof mij echt de allerlekkerste! Zeer geschikt als je gewoon in hebt om je zelf even te trakteren op een luxe lunch.

Voor 2 broodjes carpaccio – 15 minuten 

Broodje carpaccio

Dit heb je nodig: 

  •  3 handjes rucola
  • 2 handjes parmezaanse kaas
  • 2 tl pesto
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 pakje carpaccio
  • halve rode ui
  • handje pijnboompitjes
  • 2 Italiaanse bollen (of stuk turksbrood)

Broodje carpaccio

Zo doe je het: 

  1.  Doe 2 eetlepels mayonaise in een schaaltje en meng dit met 2 tl groene pesto. Klaar is je sausje.
  2. Zet een koekenpan op het vuur en rooster de pijnboompitjes kort. Blijf er goed bij want ze branden snel aan. Doe dit dan ook op laag vuur.
  3. Snijd de rode ui in halve ringen
  4. Snijd de Italiaanse bol open en besmeer flink met de pesto mayonaise.  Doe vervolgens de carpaccio erop, de rucola, ui, geroosterde pijnboompitjes en vervolgens een hand parmezaanse kaas.
  5. doe er eventueel nog wat van de saus op. Klaar is je broodje carpaccio.

Broodje carpaccio

broodje carpaccio

 

Eetsmakelijk<3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *