Quesadilla met gehakt en zure room
Quesadilla! Een soort van tosti of hartige pannenkoek of zoiets. Het is een gevulde wrap die je kan bakken in de pan. Echt super lekker en er zijn eindeloze variaties mogelijk. Deze quesadilla is gevuld met gehakt, paprika, ui, tomaat maar je er echt van alles tussen proppen. Jammie! Ik laat zien hoe ik ze meestal maak.
Voor 1 quesadilla:
Dit heb je nodig:
2 wraps
70 gram gehakt
1 eetlepel Creme fraisch
50 gram geraspte kaas
1 ui
1 rode paprika
1 tomaat
1 teentje knoflook
Paprikapoeder
Chillipoeder
Komijnpoeder
Zo doe je het:
We beginnen met de vulling. Bak in een koekenpan de ui en de paprika in de pan. Als het heel even is gebakken kan het gehakt erbij. Daarna kan het tomaatje erbij de knoflook en de rest van de kruiden. Als het klaar is zet je de vulling even in een schaaltje. Dan pak je de wraps en besmeer beide kanten met creme fraisch. Dan pak je 1 wrap hier doe je de helft van de geraspte kaas overheen. Daarna pak je de vulling erbij en verdeel dit over de wrap. Verdeel vervolgens de andere helft van de kaas over de vulling en doe de andere wrap er boven op (de kaas is echt nodig om de wraps aan elkaar te laten plakken). Pak de koekenpan er weer bij en doe hier wat olie in. Vervolgens kan de quesedilla in de pan! Na ongeveer 3 minuten draai je de quesadilla om (doe dit eventueel met behulp van een bord). Daarna in punten snijden en eten maar!!
Je kan de quesadilla eten als lunch of snack op een feestje maar is ook zeker geschikt als diner met een groene salade erbij.
Eetsmakelijk <3
Gemaakt! Inderdaad lekker
maar pff, ik ben al vol na 1 quesadilla
als diner, kan geen salade meer bij haha.