Lunchwrap
It’s a wrap! En jawel, een lunchwrap. Ik denk dat ik sowieso minstens 1 keer per week een lunchwrap eet! Het is ideaal om wat restjes op te maken, het is super lekker en het is gewoon makkelijk. Deze lunchwrap is gevuld met een tomatentapenade, kipfilet en wat groenten. Wist je dat je een lunchwrap ook heel makkelijk mee kan nemen naar je werk? Oprollen folie erom en in de broodtrommel.
Voor 1 wrap – 5 minuten
Lunchwrap
Dit heb je nodig:
- tomatentapenade
- Sla
- 2 plakjes kipfilet
- plakjes komkommer
- 1 wrap
- 1/4 rode ui
Zo doe je het:
- Verwarm de wrap volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de rode ui in ringen.
- Besmeer de wrap met de tomatentapende. Niet te zuinig, dit wil je echt goed proeven.
- Verdeel vervolgens de plakjes kipfilet eroverheen. Dan wat ui, komkommer en sla over de lunchwrap.
- Oprollen maar.
Tip: Je kan deze wrap ook als hapje serveren op een verjaardag. Rol de wrap op. Zet er om de 2 cm een cocktailprikker in. Dek de wrap af en laat 30 minuten op stijven in de koelkast. Snijd de wrap dan langs de prikkers. Je hebt nu lekkere wraphapjes.
Eetsmakelijk <3