Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Food diary #1

food diary

Ik heb afgelopen week bijgehouden wat ik (vooral ‘s avonds gegeten heb). Het was geen hele gezonde week! Het bestond vooral uit:makkelijk en snel koken! Door het mooie weer en omdat we samen veel vrij waren hadden we beide niet zo een zin om te koken en waren we veel weg. Ik laat je zien wat ik at in deze food diary.

Zondag
Nou, het begint al goed. Ik vergeet namelijk meteen deze dag een foto te maken van het eten. We zijn een weekendje weg geweest naar Den Haag en we eten onderweg naar huis bij mijn ouders in Staphorst. Zij zijn daar op vakantie en het lag mooi op de route. Wij aten daar een broodje shoarma!

Maandag:
Omdat wij dus een weekendje weg waren geweest was ik helemaal vergeten brood te kopen (dom!). Voor dat ik aan het werk ging even snel een lunch gescoord en werken…..
food diary

‘s avonds heb ik geen zin om te koken dus eten we krokante kip wraps. Dat is namelijk super makkelijk. Deze variant mexicaanse stijl komt van lekkerensimpel.nl.  Ik vind dit altijd super handig eten als je echt geen zin hebt om te koken, maar geen patat mag eten, haha.

food diary

Dinsdag:
‘s middags eet ik een broodje kebab die ik gratis kon ophalen bij de supermarkt door de scoupy app. Ken je die app al? Je kan dan gratis producten proberen en krijgt binnen 2 dagen je geld terug op de rekening. Ik vind het niet zo lekker trouwens. Als je het zelf moet kopen kost het bijna 4 euro en de smaak is ook niet fantastisch.

food diary

food diary

En dan het avond eten, daar vegeet ik weer een foto van te maken.  Sorry jongens, dat foto’s maken van eten zit echt niet in mijn systeem. We eten op dinsdag altijd bij mijn schoonouders en we aten deze keer bami met satésaus. Jammie!

Woensdag:
Vandaag is Nico vrij en ik werk maar tot half 12. We besluiten om even naar Emmen te gaan en ploffen eerst neer bij de Bakker Bart. haha, We hadden allebei een piccolini en een een spaanse croissant! Heeeel lekker!

food diary

‘s avonds eten we lekker patat! Gewoon omdat het kan:).

food diary
Donderdag:
Donderdag is het hemelvaart en is Nico ook vrij! Super gezellig. We eten ‘s middags soep en een soort van stokbroodjes van de lidl. Heel erg lekker!
food diary

‘s avonds eten we een turks rijstpannetje. Heel makkelijk en heel lekker! Recept staat al online.

Turks rijstpannetje

Vrijdag:

Vrijdag was een gewone werkdag! ‘ s avonds maak ik nog een snel een simpel receptje voor de website wat echt super super lekker uitvalt!! Het was in 20 minuten klaar en we vonden het beide heel lekker! Dit gaan we zeker vaker maken!

food diary

 

Zaterdag:
Zaterdag is een lekker chilldagje! We beginnen de dag vroeg met in de tuin werken (zand en stenen scheppen). Was best goed te doen!
Halverwege de middag gaan we nog even het centrum in voor het kopen van moederdagcadeautjes.  Terwijl we daar lopen komen we tot de ontdekking dat we nog niks gegeten hebben. Even een kaasbroodje..

food diary

Oke..en een ijsje:

food diary

‘s avonds besluiten wij te gaan BBQen! Jammie!! maar al het bbq spul is op in de winkels:(. 3 supermarkten verder, eindelijk nog wat brood, salade en vlees  kunnen kopen. Erg gezellig.

food diary

En dat was de week alweer!
Terwijl ik dit typ trouwens eet ik deze chocola: wauwie!!! Echt heeeel lekker!! Voor volgens mij 70 cent bij de lidl.
food diary

Tot de volgende keer <3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *