Welkom


Instagram


Recente artikelenGeplaatst op 26 februari 2018

Geplaatst op 20 februari 2018

Geplaatst op 8 februari 2018

Geplaatst op 5 februari 2018

Geplaatst op 3 januari 2018

Geplaatst op 30 september 2017

Geplaatst op 28 september 2017

Knal rood/roze smoothie

SONY DSC

I lovee pink en smoothies! De feestdagen zijn lang en breed achter de rug. Tijd om weer gezonder te eten en te drinken. Ik ben heel erg van de smoothies en verse sapjes. Echt lekker gezond. Nu vraag je je waarschijnlijk af: wat zorgt ervoor dat die smoothie zo een mooie kleur krijgt?
Nou, dat is door rode bietjes. Wacht! Niet meteen wegklikken als je niet van rode bietjes houdt. Je proeft het namelijk bijna niet door de ananas, die overheerst. Zo dol ik namelijk ben op smoothies zo een hekel heb ik aan rode bieten. Ik kan er alleen niet om heen: ze zijn echt super gezond! Ik gooi ze dan ook gewoon rauw door de smoothie. Alle vitaminen en mineralen blijven dan behouden. Bietjes bevatten ook veel nitraat wat super goed is voor het sporten.  Bovendien ze zijn ze lekker zoet.

voor 1 knal roze smoothie 
Dit heb je nodig: 
1 roodbietje
1 banaan
kwart ananas
sap van een halve limoen
sap van 1 sinaassappel
1 kiwi
kokos ananas water

Zo doe je het:
Snijd de kiwi, en de banaan en pers een sinaassappel uit. Doe dit alvast in de blender.  Schil daarna het bietje. Ik doe dit met twee plastic zakjes om mijn handen, anders wordt alles zo rood. Snijd het bietje in kleine stukjes en doe dit bij de rest van het fruit in de blender. Voeg het limoensap en de kokosananaswater toe. De kokosananaswater kun je zoveel toevoegen als je wil. Als je van een dikke smoothie houdt doe je een klein beetje, hou je van wat meer een sapje voeg je meer toe. Hoe meer je hier van toevoegt hoe minder je het bietje proeft.

 

SONY DSC

Drinksmakelijk <3

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *